7. luukku – Lämpöpussi PikkuVaniljalta

*Kaupallisessa yhteistyössä PikkuVanilja

Yksi erityisen hyvä tarvike vauva-arjessamme on ollut tuo Baby’s Only kaukalosetti, joka on näkynyt aika monissa kuvissani. Jo ennen Danten syntymää hankimme tuon turvakaukalon, johon saimme ihanalta PikkuVaniljan yrittäjältä pikkuisellemme lämpöpussin. Sen jälkeen kasvatinkin tuota settiä ja tilasin meille myös kuomun ja tuon alustan.

Lämpöpussi on ollut ihan ykkönen! Se palvelee käytössä niin turvakaukalossa kuin rattaissakin ja pienen vauvan kanssa se oli superhelppo. Vauvaa ei tarvinnut tunkea haalariin, vaan hänet puki normaalisti, iski paksun ja lämpimän pussin kiinni ja herra esilämmitettyyn autoon. Toisin kuin viltti, niin lämpöpussi ei liu’u pois paikaltaan, vaan pysyy hyvin kiinni. Meillä on itse asiassa sekä kevytpussi, että tuo lämmin pussi, ja ne sopivat toisiinsa hyvin, joten meillä on usein ollut turvakaukalossa mukana se ohuempi päällinen ja sitten jos on tullut lämmin tai kylmä, ollaan vaihdeltu sen mukaan. Enää tätä kaveria ei paljoa pidetä turvakaukalossa, kun siellä ei enää suostuta olemaan, mutta samat pussit toimivat meidän rattaissa oikein hyvin. Esim. nyt kun lähdetään reissuun Dubaihin, otetaan lämpöpussi mukaan, sillä iltaisin voi tulla viileä ja on kiva, kun on tuollainen mukava, pehmeä ja lämmin paikka, missä nukkua jos ollaan rattailla liikkeellä. Erinomainen tuote, kuten koko PikkuVaniljan valikoimakin.

Olen ollut supertyytyväinen kaikkiin hankintoihimme PikkuVaniljalta, mutta erityisen tyytyväinen olen ollut tähän lämpöpussiin ja niinpä on iloni arpoa seitsemännessä joulukalenterin luukussa tällaisen lämpöpussin. PikkuVaniljan yrittäjä kertoi myös sellaisia terveisiä, että jos tarvetta lämpöpussille ei ole, voi voiton vaihtaa halutessaan 80 euron lahjakorttiin PikkuVaniljaan :)

Onko teidän perheessä pientä murua, joka kaipaisi tällaista? Tai onko perheeseenne lähiaikoina tulossa pienokainen? Kenelle te kaipaisitte tuollaista lämpöpussia? Kertokaa se minulle 14.12. klo 23.59 mennessä niin osallistutte arvontaan.

Lämpöpussi on arvoltaan 98 euroa ja arvontapalkinnon on antanut arvottavaksi PikkuVanilja. Kiitos PikkuVaniljalle yhteistyöstä ja ihanaa joulun odotusta! :) 

You Might Also Like

534 Comments

 • Reply Henna torstai, joulukuu 14, 2017 at 22:19

  Tulevalle siskonlapselle antaisin tämän.

 • Reply Jenni torstai, joulukuu 14, 2017 at 22:40

  Lämpöpussi olisi niin ihana kuukauden ikäiselle tyttärellemme!

 • Reply Erie torstai, joulukuu 14, 2017 at 23:01

  Tulevalle lapselle olisi ihana ja lämmin. La viikon päästä:)

 • Reply anni torstai, joulukuu 14, 2017 at 23:05

  Tämä menisi kyllä lahjaksi ystävän pienelle prinsessalle! :)

 • 1 52 53 54

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post