6. luukku – Arabia SUOMI100

*Kaupallisessa yhteistyössä Arabia

Ihanaa itsenäisyyspäivää!! Suomi on ollut tänään tarkalleen 100 vuotta itsenäinen ja sinä aikana on syntynyt paljon hienoja ja upeita suomalaisia yrityksiä. Jotkut yritykset kuitenkin huokuvat suomalaisuutta enemmän kuin toiset. Yksi sellainen on koko itsenäisyyden ajan suomalaisia palvellut Arabia, joka on varmasti ympäri maailman tunnettu suomalainen merkki. Arabian astiat ovat ajattomia, klassisia ja ovat olleet osa suomalaisia koteja jo koko 100-vuotisen itsenäisyyden ajan. Ja edelleen Arabian astiat ovat äärimmäisen haluttuja ja suosittuja, ikäluokassa kuin ikäluokassa. Arabian tuotteet ovat todella legendaarisia ja ovat tärkeä osa suomalaista muotoilua ja designia. On mahtavaa päästä arpomaan Arabian kauniita tuotoksia vuosien varrelta näin itsenäisyyspäivämme kunniaksi.

Kauniit Arabian astiat sopivat mihin tahansa kotitalouteen ja vuosien varrella Arabialta on julkaistu monia ikonisia kappaleita. On ollut iloni tehdä yhteistyötä Arabian kanssa heidän inhimillisen hyväntuulisen joulukalenterin puolesta, ja eilen kirjoitin täällä siitä, miten joulusta ei pitäisi ottaa paineita, eikä arjestakaan. Tästä sopivana jatkumona pääsen itsenäisyyspäiväksi arpomaan palan suomalaista historiaa. Suomi100 -juhlavuotta Arabia juhlistaa Suomi 100-erikoiskokoelmalla.

Arabian rakastetut kuviot näkyvät erityiskokoelman 10 mukissa, jotka juhlistavat Suomen satavuotisen itsenäisyyden jokaista vuosikymmentä. Juhlamukit kertovat tarinansa kunkin vuosikymmenen tyylistä. Mukeja valmistetaan rajoitettu erä juhlavuoden pohjaleimalla: Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuosi 2017.

Arvottavana on molemmat mukipakkaukset näitä erikoiskokoelmia. Ensimmäiset vuosikymmenet -mukipakkaus sisältää viiden vuosikymmenen mukit: Isak 1914, She-Fo 1926, Myrna 1937, Suomen Kukka 1941 ja Hattara 1954 ja Viimeiset vuosikymmenet -mukipakkaus sisältää mukit: Pastoraali 1965, Esteri 1973, Timbua 1987, Bebop 1992 ja Huvila 2017.

On mieletöntä huomata, miten vahvaa on ollut suomalainen muotoilu kautta aikojen, vaikka on sanottava, että oma suosikkini on kuitenkin tämä juhlavuoden 2017 muki, Huvila 2017. Kauniit mukit ovat varmasti miellyttävä lisä jokaisen Arabia-fanin astiastoon.

Onko joukossanne samanlaisia Arabia-intoilijoita kuin minä? KoKosta Uunikokkiin ja 24h-sarjaan luottoastioita keittiössä löytyy Arabialta jos ja vaikka mitä. Mikä on teidän Arabian suosikkisarjanne? Kertokaa se minulle 13.12. klo 23.59 mennessä niin osallistutte arvontaan. Kerrothan myös, kumman setin haluaisit omaksesi.

Viiden mukin pakkaus on arvoltaan 89,50 euroa (yhteensä arvontapalkintojen arvo on 189 €) ja arvontapalkinnon on antanut arvottavaksi Arabia. Kiitos Arabialle yhteistyöstä ja ihanaa joulun odotusta! :) 

You Might Also Like

866 Comments

 • Reply Ha55u tiistai, joulukuu 12, 2017 at 21:54

  Taika sarja on mielestäni ihanin! Näistä ottaisin mieluummin viimeisimmät vuosikymmenet.

 • Reply Marsu tiistai, joulukuu 12, 2017 at 22:56

  Kirsikka ja Taika on miun lempparit :) Viimeiset vuosikymmenet-mukipakkaus olisi mieluinen :)

 • Reply Minttu-Maaria tiistai, joulukuu 12, 2017 at 23:15

  Mielettömiä nää sun palkinnot! Ensimmäiset vuosikymmenet on mun suosikki näistä, olisi ihana muisto Suomen juhlavuodesta.

  Oma susoikkisarjani on sininen Taika.

 • Reply Tytti tiistai, joulukuu 12, 2017 at 23:24

  Taika ja KoKo! Oh my! Vaikka olenkin intoilija, nämä menisivät miehen äidille, joka on vielä suurempi intoilija.

 • 1 84 85 86

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post