12. luukku – Muksu jättipaketti

*Kaupallisessa yhteistyössä Nutricia Baby Oy

12. kalenteriluuukun takaa löytyy jättipaketti lapsikotiin :) Yhteistyössä Muksun kanssa halusimme jakaa jollekin lapsiperheelle tällaisen jättipaketin, jossa on reippaasti hyvänmakuisia Muksun smoothieita ja Finlaysonin pyyhkeitä ja lakanoita perheen pienimmille.

Hyviä hedelmäsmoothieita valmistava Muksu käyttää tuotteiden taustalla erittäin laajaa tutkimus- ja tuotekehitystoimintaa ja tuotteet on kehitetty yhteistyössä johtavien lastenlääkäreiden ja ravitsemusasiantuntijoiden kanssa ja valikoimassa on kivoja yhdistelmiä monenikäisille lapsille. Muksun tarkoituksena on tarjota pienille lapsille joka päivä maistuvaa ja ravitsemuksellisesti tasapainoista ruokaa kasvun tueksi. Muksun smoothie-valikoimassa on aivan ihania makuyhdistelmiä, ja esimerkiksi kirsikkaa on todella vaikea löytää missään mauissa, ja viimeksi tilasin luomukirsikkasosetta Englannista asti. Muksun tuotteita löytyy niin pusseista kuin purkeistakin, nämä smoothiet tulevat kätevissä pussukoissa, joista soseen voi halutessa puristaa suoraan vauvan suuhun. Meillä on tämänkaltaisiin pusseihin käytössä Choomeen imuventtiili, joka estää sen, että pussista puristuu liikaa sosetta kerralla. Näin vauva pääsee syömään itsenäisesti imemällä ruoan suoraan pussista. Vaikka pussit eivät ole mikään eettisin ratkaisu, niille on todella käyttöä liikkuessa kodin ulkopuolella, ellei halua sotkea kaikkea ja kaikkia ympärillään sormiruokailijan innolla tai lusikkavihalla :D

Arvottavana oleva paketti sisältää ison kasan erimakuisia smoothieita 4 kk-8kk+ -ikäisille vauvoille ja lisäksi kaksi settiä Muumi-lakanoita ja pyyhesetin Finlaysonilta.

Itse olen ainakin ymmärtänyt, kuinka paljon rahaa saa uppoamaan perheen pienimpään olentoon, ja olen viime päivinä puhunut paljon hyvän mielen lahjoittamisesta joulun alla. Tunnetko sinä jonkun perheen, joka olisi onnellinen pienestä kaappien täytöstä vauvanruokien ja liinavaatteiden osalta? Kerro tähän, kelle haluaisit viedä pehmoisen ja hyvänmakuisen paketin viimeistään 15.12.2017, niin toimitan paketin voittajalle mahdollisimman pikaisesti, jotta se ehtisi vielä saajalle jouluksi.

Arvontapalkkion on mahdollistanut Nutricia Muksu, ja se on arvottavana 15.12.2017 klo 23.59 asti. Kiitos Muksulle ja ihanaa joulunodotusta!

11. luukku – Swiss Clinic

*Kaupallisessa yhteistyössä Swiss Clinic

Yksi suosikkituotteitani kauneudenhoidossa on jo useamman vuoden ollut Swiss Clinicin mikroneulain ja Swiss Clinic rejuvenating serum. Se tuntuu olevan myös lukijoideni suosikkituotteita, siitä päätellen, miten usein minulta kysellään alennuskoodia Swiss Clinicille :)

Nyt joulun alla on iloni ilmoittaa, että Swiss Clinicillä on nyt 30 % alennus koko tilauksesta, jos tilauksen arvo ylittää 50 €. Ja juttelin hieman Swiss Clinicin kanssa, ja tilaukset, jotka tilataan ennen 14.12. lähetetään Swiss Cliniciltä ajoissa jouluksi. (Tosin, Suomen Postin toimivuudesta kukaan ei voi ottaa vastuuta valitettavasti). Joka tapauksessa, Swiss Clinicin Skin Renewal on nyt mukavassa alennuksessa, sillä sen saa 70 eurolla normaalin 99 euron sijaan.

Skin Renewalin lisäksi suosittelen lämpimästi myös tuota Full Range Skin Series -settiä, josta itse käytän voiteita ja seerumia todella ahkerasti. Jos koko setti tuntuu liian laajalta, niin kannattaa kokeilla edes tuota kasvoseerumia. Viimeisimpänä olen kokeillut Swiss Clinicin kasvonaamiota, joka oli myös todella positiivinen kokemus :)

Joulukalenterissa ei kuitenkaan ole pelkästään alennuskoodi, vaan yksi suosikkisettini, eli Swiss Clinic Skin Renewal -setti, jonka joku onnekas voittaa omakseen :)

Kerro miksi sinä tarvitsisit tuon ihanan ihonhoitosetin viimeistään 18.12.2017 klo 23.59, niin arvon setin jollekin onnekkaalle :) 

Arvontapalkintio on arvoltaan 99 euroa ja arvontapalkinnon on antanut arvottavaksi Swiss Clinic. Kiitos Swiss Clinicille yhteistyöstä ja ihanaa joulun odotusta! :) 

10.luukku – Cevichekoulu

Monet rakastavat cevicheä, mutta moni ei tiedä, mitä se on tai miten sitä tehdään. Perun kansallisruoka ceviche on herkullinen kalaruoka, joka on turhan monille tuntematon. Haluaisitteko oppia mun kanssa siitä lisää?

Nimittäin tämän luukun takana aukeaa arvonta, jolla kolme lukijaani pääsee aveceineen oppimaan kanssani cevichestä ja tutustua hieman sen saloihin. Ehkä hieman ujompikin uskaltaa liittyä seuraan avecin kanssa, joten tarjolla on siis tapahtuma itselleen ja kaverille/miehelle/siskolle yms. Oppitunnin jälkeen ruokailemme yhdessä kokeillen muita alkupaloja asiaan liittyen :) Ai missä, kysytte? No yhdessä Helsingin suosikkiravintoloistani, eli Pastorissa. 

Vanhan ajan lukijatapaamiset ovat olleet hirveän kivoja ja pyörineet mielessäni, mutta nyt olisi mahtavaa tavata hieman lähemmin muutama lukijani. Tuollainen yhteinen oppimishetki ja ruokailu olisi erinomainen tapa tutustua muutamaan teistä lähemmin. 

Jos siis pääsette matkaamaan Helsinkiin 10.2. päiväsaikaan ettekä ole mereneläviä vastaan, niin hihkaiskaa tänne kommenttiboksiin!

Olen ajatellut muutenkin pyrkiä järjestämään tämäntyyppisiä lukijatapahtumia, ja on iloni aloittaa tällaisella Pastorin järjestämällä opinto/ruokailu-kokemuksella. 

Miksi haluaisit tulla Pastoriin ja kenet ottaisit mukaan? Kerro se mulle viimeistään 17.12.2017 ja arvon kolmelle lukijalleni pääsyn tähän tapahtumaan kanssani.

Ja muille pakko sanoa, että jos ette vielä ole käyneet syömässä Pastorissa, lämmin suositukseni. Pastor oli viime vuonnakin joulukalenterissa mukana, sillä se on yksi suosikkiravintoloitani. Aina hyvää ruokaa, aina hyvää palvelua ja jokainen illalliskokemukseni siellä on ollut erittäin onnistunut.

Kiitos arvonnasta Soupsterille ja ihanaa joulua koko Soupsterin väelle!

9. luukku – Cocopanda & NYX

*Kaupallisessa yhteistyössä Cocopanda

Onko lukijoideni joukossa NYXin huulipunafaneja? Nyt on nimittäin teidän unelmien kalenteriluukku tarjolla mun nimipäivän kunniaksi!

Oletteko tutustuneet Cocopandan valikoimaan? Cocopanda on kauneuden verkkokauppa, jossa on mieletön valikoima meikkejä, tuoksuja ja kaikkea kauneudenhoitoon liittyvää. Siellä on todella kattava valikoima erilaisia tuotteita ja merkkejä, mutta samalla myös todella kilpailukykyiset hinnat. Toimitus on nopeaa ja tuotemerkkivalikoima tosi laaja. Merkeiltä on myös paljon erilaisia tuotteita myynnisä, ja esim. NYXin valikoima on todella suuri. Oma suosikkituotteni oli heti tämä iso ja ihana NYXin Soft Matte Lip Cream Valut II, joka sisältää 36 ihanaa eri sävyä NYXin huulipunia. Tuote on näköjään ainakin tällä hetkellä loppuunmyyty valikoimasta, mutta tuota on siis n. 80 euron arvoinen, mikä jättää yhden huulipunan hinnaksi n. 2 euroa. Ei todellakaan paha, varsinkin kun tässä on valikoimaa kyllä joka makuun. Ennen kaikkea tässä on monta arkeen sopivaa sävyä ja muutama mahdollisuus villimpäänkin kokeiluun. Ei ihan viitsisi laittaa hirveästi euroja johonkin huulipunaan, jota haluaisi käyttää vain todella harvoin, mutta vaultista saa valittua mihin tahansa lookiin sopivan huulipunan! Samantyyppinen Lip Lingerie Vault löytyy täältä (sisältää 24 arkista huulipunasävyä) tai vielä hieman pienempi vaihtoehto Limited Edition Metals vs. Matte Vault, missä on 12 kaunista sävyä (löytyy täältä). 

Tuo Cocopanda on ehdottomasti tutustumisen arvoinen kauppa, varsinkin jos on samanlainen kosmetiikkahiiri kuin minä. Cocopandalla on myös mahtava joulukalenteri käynnissä, jossa joulun odotuksen ajan joka sunnuntai arvotaan tuotepaketti sekä kaksi 40 € lahjakorttia Cocopandalle. Tuotepakettien yhteisarvo on huimat 577 €, joten niissä on todella sisältöä. Näiden lisäksi joka sunnuntai paljastetaan kolmen päivän joulukalenteri-alennukset, joten kannattaa osallistua siis myös siihen!

Täällä olisi nyt sitten yksi tuollainen ihana 36:n huulipunan setti odottamassa uutta omistajaa :) Kerro millainen huulipunakäyttäjä olet ja miksi selkeästi tarvitset 36 huulipunan valikoiman, ja kerro se ennen 16.12.2017 klo 23.59, niin arvon setin jollekin onnekkaalle :) 

Arvontapalkintio on arvoltaan 79,95 euroa ja arvontapalkinnon on antanut arvottavaksi Cocopanda. Kiitos Cocopandalle yhteistyöstä ja ihanaa joulun odotusta! :) 

Arvonnan lisäksi alennuskoodilla ANNA10 lukijat saavat 15.12. saakka 10 € alennuksen yli 50 € ostoksista. Alennuskoodi lisätään ostoskorissa ennen kassalle siirtymistä ja sen voi käyttää vain kerran. Alennuskoodia ei voi yhdistää muihin alennuskoodeihin tai lahjakorttiin.