Emilia


Keski-Uudeltamaalta Suomen Turun kautta Kanariansaarten tuliperäiselle Lanzaroten saarelle ja sieltä Helsinkiin kulkenut Emilia. Kahdenkympin paremmalla puolella haahuileva traveljunkie, joka on koukussa PepsiMaxiin ja nauttisi aamiaisensa mieluiten rannalla surffin jälkeen.

Meidän perheessä ollaan aina reissattu ja olen jo nuorena päässyt kurkistamaan moniin eri kulttuureihin ja tapoihin elää.
Ensimmäiset kunnolliset muistoni ulkomaanmatkailusta ovat kolmen viikon roadtrip-retkeltä läpi Euroopan, kun seikkailimme nelihenkisen perheeni voimin pieneen henkilöautoon ahtautuneena Keski-Euroopan Alppien läpi Pohjois-Italian rantakohteeseen nauttimaan vesipuistoista ja gelatosta. Viime vuosina omat matkani ovat vieneet minut sekä Euroopan kaupunkikohteisiin että Kaakkois-Aasian rannoille.

Älä sit kerro teidän äidille tästä

Blogini nimi Moodswings viittaa ailahtelevaan ja impulsiiviseen mieleeni, joka on vienyt minut muun muassa myös matkoillani tilanteisiin, joista ei kannata aina kertoa äidille. Spontaaniuteni ja impulsiivisuuteni on kuitenkin antanut minulle paljon ja olen tottunut elämään, jossa kaikki elämän vertauskuvalliset kokemuksen kivet on käännettävä itse ennen kuin niistä voi oppia jotain.

Kun mentaliteettina on seikkailijatar, ei ole varaa pelätä.