Älä kerro äidille Hullunhauskaa

Hiekkaa sängyssä ja vastaamattomia viestejä – 10 ”totuutta” surffipummien deittailusta

tiistai, syyskuu 12, 2017

VAROITUS: Seuraava kirjoitus perustuu omaan henkilökohtaiseen kokemukseen ja on kirjoitettu humoristiseen sävyyn kieli poskella tätä väärin ymmärrettyä mies-”surffipummien” alaryhmää toivottavasti loukkaamatta.

Ruskettunut lihaksikas selkä, auringon ja meriveden vaaleaksi paahtama pitkä lainehtiva letti ja rento elämänasenne – kuvailinko juuri unelmiesi miehen? Korkealla todennäköisyydellä unelmiesi mies kantaa kainalossaan myös surffilautaa ja viettää suurimman osan ajastaan rannalla. Olet iskenyt silmäsi ”surffipummiin”; tuohon eepisen seksikkääseen otukseen, joka uhmaa vaaraa ja luonnonvoimia taiteillessaan aaltojen harjalla. Ennen kuin kuitenkaan aloitat tämän vesipedon valloitusyrityksen, lue huolellisesti läpi seuraava lista ja mieti tarkkaan oletko valmis koettelemaan sydäntäsi ja hermojasi yhden kauniin ruskettuneen kropan ja poikamaisen charmin takia.

10 ”TOTUUTTA” SURFFIPUMMIN DEITTAILUSTA

 1. Haluatko olla rakkaasi prioriteetti? Valitettavasti tulet aina olemaan ikuinen kakkonen, sillä surffipummin rakkauslistassa surffaus ja aallot tulevat aina ensin. ”Mä rakastan tätä lautaa!”…”Entä mä..?”
 2. Etkö pidä meriveden tuoksuisista lakanoista ja hiekanjyvistä sängyssäsi? Harmi, sillä surffipummia deittaillessasi voit olla varma siitä, että hän raahaa koko rantatörmän mukanaan makuuhuoneeseen. Kosteat boardshortsit leviteltynä pitkin sänkyä tai mytyssä lattialla ovat luonnollinen näky tämän uroksen kämpillä. Yleensä surffipummi on myös iltasessarin jäljiltä niin väsynyt, että kaatuu suoraan surffilta sänkyyn. Yritä siinä sitten viettää romanttista koti-iltaa.
 3. Pidätkö nukkumisesta ja hitaista aamuista lakanoiden välissä yhdessä? Ai et? Hyvä, sillä voit olla varma, että surffipummi raahaa sinut mukanaan luvattoman aikaisin rannalle (jossa voitte yhdessä muiden surffileskien kanssa haukotella ja räplätä älyluurejanne), jotta pääsee itse veteen ensimmäisten joukossa.

 4. Oletko tottunut soittelemaan tai tekstailemaan sydänkäpysi kanssa säännöllisesti? Niin yleensä minäkin, mutta surffipummi ei. Parhaat surffispotit saattavat sijaita internetin ja puhelinverkon kantamattomissa jossain päin Intian valtamerta. Tämä tarkoittaa vastaamattomia tekstiviestejä ja puheluita – eikä ainoastaan huonojen yhteyksien vuoksi, vaan syynä voi olla myös jokin seuraavista: a) surffi on liian hyvää ja pummi viettää kaiken aikansa vedessä eikä ehdi vastaamaan kuulumisten kyselyyn b) surffi on huonoa, joten pummi kiukuttelee eikä siksi vastaa c) pummilla on yksinkertaisesti vain liian hauskaa surffikamujensa kanssa, että unohtaa vastata viesteihisi.
 5. Ei aaltoja näköpiirissä? Jos luulit hetkesi ja laatuajan vihdoin koittaneen olet auttamattoman väärässä. Ei surffia tarkoittaa sitä, että voit valmistautua rakkaan vesihirmusi mökötykseen ja kiukutteluun. Sama pätee edellisessä kohdassa mainittuun huonoon surffiin: huono sessari, huono päivä.
 6. Älä odota saavasi lahjaksi kukkia tai koruja – tai lahjoja ollenkaan ellei toivelistaltasi löydy jokin seuraavista: surffilauta, surffilaudan evät, surffivaha, lautapussi tai surffileash.
 7. Jos et ennen tiennyt surffista mitään, kohta tiedät (myös tahtomattasi). Surffipummi haluaa kertoa kaiken siitä, kun hän silloin kerran nappasi sen täydellisen tuubileftin jossain päin Costa Ricaa ja miksi Kelly Slater on paras/huonoin surffari ikinä.
 8. Haaveiletko romanttisista aurinkolaskusurffitreffeistä rakkaasi kanssa? Ei kannata, sillä ensimmäisen 15 minuutin jälkeen pummi bongaa lineupista täydellisen spotin ja jäät ruikuttamaan whitewashiin kuin märkä rätti.
 9. Toivottavasti pidät valokuvaamisesta, sillä ainut tehtäväsi rantapartiossa on tiirata lineupiin ja taltioida pummin näyttävimmät aallot filmille. Älä vaan missaa kundin parasta settiä, ikinä.
 10. Tulet turhautumaan ja ärsyyntymään satamiljoonaa kertaa ja vaikka jälleen kerran yhden epäonnistuneen surffipummin deittailuyrityksen jälkeen vannotat itsellesi, että et enää siedä tämän aaltoja rakastavan miesryhmän käsittämätöntä käytöstä, tulet kuitenkin rikkomaan lupauksesi, koska…

  Onhan ne tavallaan intohimioisia, hauskoja, seikkailunhaluisia, rentoja ja oikeastaan aika ihania.

Yhtäkään surffipummia ei vahingoitettu tämän jutun kirjoittamisen yhteydessä. Itsehän tosin olen vain saanut elinikäisiä traumoja.

ℰmilia ☀

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply