Lontoon ja Miamin parhaat palat

#Christmaslights

#Christmaslights

Oon ollu reissun päällä  päivää vajaa viikon ja nyt odotan lentoa reissun kolmanteen maahan ja etappiin eli Meksiko Cityyn.

Lontoon parhaat palat oli varmaan mun couchsurfing hostien kanssa hengailu (Super chillejä jäbiä!), kivat vegaanikahvilat, illallinen kaverin kanssa, halpa junalippu lentokentälle ja paniikissa ostettu lento Bogotaan.

#BrickLane #London

#BrickLane #London

Tohon junalippuun palatakseni, olin ostamassa sitä itse automaatissa Victoria stationilla, ni joku mies tuli kaupittelemaan omaa lippuansa. Joksenki intialaisen aksentin takia(!?) en meinannu luottaa siihen yhtään ja jotain siinä selitin et voin ostaa oman, mut lopputuloksena sain hänen omansa kymmenellä dollarilla ja olin ihan varma, että no siinä taas tulin huijatuksi ja olin hämilläni. Mut ei, täysin toimiva junalippuhan se oli ja yli puolet halvemmalla, budjetti kiittää kivaa miestä!

#MiamiBeach

#MiamiBeach

Siihen paniikkilentoon sitten taas.. Lontoossa olin täysin rennosti menossa lipuntarkastukseen ja Miamiin lähtevään koneeseen, mutta eihän se niin helposti mennytkään. Rouva lipuntarkastuksessa sanokin, etten voi nousta koneeseen ennen kuin näytän tiedot mun lentolipusta, jolla lennän pois Meksikosta 90 päivän sisällä. Eihän mulla sitä ollut. Sain mennä sivuun varaamaan lennon ja pieni paniikkihan siinä tuli, kun en ollut yhtään tehnyt suunnitelmia ja lennot näytti olevan niin kalliita, että se olisi sitten pakko käyttää. Nyt olen siis lentämässä Meksikosta Bogotaan ja siitä luultavasti Medelliniin ja vietän siellä noin kuukauden, vapaaehtöitä löytäessäni ainakin. Tästäkin siis selvittiin ja seuraavaksi muistetaan hommata jatkolento ajoissa!

WIN_20161110_23_57_14_Pro

WIN_20161110_23_56_57_Pro

 

Miamista mä en oikein odottanut mitään, joten ne odotukset oli helppo ylittää. Varmasti syynä lähinnä kiva hostellilta löytynyt seura, jonka kanssa kaksi päivää menikin hyvin. Oltiin rannalla, käveltiin downtownissa ja makoiltiin palmujen alla. Sitähän se Miami on. Hostelli oli jees, mut vähän hirvitti olla kerrossängyn kolmannessa kerroksessa ja aamulla vessan jakaminen 11 muun kanssa vei vähän aikaa, mut siihenkin tottui nopeasti.

Eli all good everything so far, nyt alkaa boardind ja mennää kattomaan mitä tarjoaa Mexico City!

No Comments

Leave a Reply