Maailma täältä mä tuun

Aika on yhtäkkiä juossu mun silmien edestä ja jo tällä viikolla mä olen lähössä reissuun. En ole oikeestaan ikinä ennen ollut yksin reissussa ja nyt tän viikon sunnuntaina otan rinkan selkään ja lähen yksin maailmalle. Määrittelemättömäksi ajaksi ilman tarkkoja suunnitelmia. Suunnitteleminen on jäänyt, koska en oo sanut aikaseksi ja musta on kiva sit katsoa mitä haluan. Aikaa en halua määritellä, koska en tiedä miltä tuntuu olla rennosti yksin reissun päällä. Saatan viihtyä koko talven tai tulla kuukauden päästä takasin, who knows.

_DSC3862.NEF

Mä oon yrittäny saada hoidetuks kaikkia juttuja matkaa varten, mut vähän tuntuu et edelleen oisin hukassa 😀 Ainaki oon pidentäny mun matkavakutuksen, ostanu makuupussin, vaelluskengät ja rinkan pakkauspusseja sekä miniläppäritabletin, jotta asiat hoituu sieltäkin käsin. Oon lähetelly sähköposteja sinne ja tänne ja viestejä tutuille ja kyselly sekä lukenu muutenkin kaikenlaista sekalaista aiheeseen liittyen.

_DSC3866.NEF

Ainoat täysin varmat kohteet tällä hetkellä ovat Lontoo, Miami ja Mexico. Lontoossa ja Miamissa vietän molemmissa kolme päivää ja Miamista suuntaan Mexico cityyn. Siellä tapaan tutun ja nyt yritän tehä pläänejä mitä haluaisin siellä nähdä ja kokea. Ainakin oltais haikkaamassa Tepozteco vuorelle, jonka huipulla on pyramiidi. Se sijaitsee Mexico cityn ulkpuolella kaupungissa nimeltä Tepozlan. Myös Ecuador on kohteena ja luulen, että tie voisi viedä takaisin myös ihanaan Peruun. Aion myös tehdä workaway -vapaaehtoistöitä.

We will see! Kuitenkin aion postata reitin varrelta ja kertoa lisää. Jos tän sekavan postauksen tiimoilta ois jotain vinkkejä, kysymyksiä, neuvoja, tarinoita tai ihan mitä vaan – kommentoi ihmeessä! 🙂

No Comments

Leave a Reply