KIITOS 2015 & MATKAMESSUT 2016

2015-04-18

Mun oli vielä pakko jakaa tänne mun mietteitä(ja kuvia!!!) vuodesta 2015, koska tuli vaan yhtäkkinen positiivisuuspurkautuma kaikkien ahdistuspaineiden keskellä. Se oli siis ihan sanoinkuvailemattoman huikea vuosi. Mä olin ekaa kertaa lentokoneessa 2014 syksyllä sekä sinä vuonna muutenki perus risteilyjä kauempana, ku olin töitten takia Saksassa ja Puolassa. Mut sit viime vuonna valmistuin koulusta, olin 9 eri maassa, noin 7 eri työpaikassa, muutin Helsinkiin ja sain mun elämään muutaman aivan ihanan ihmisen. Onnenkyyneleet melkee tulee silmäkulmaan, ku miettii mitä kaikkea opin ja koin tona vuonna!

2015-07-11

2015-09-29

Ja oon myös ihan varma et mä muutuin aika paljon tona vuonna. Ihmisenä siis, en ulkonäöllisesti edeelleenkään, vaikka tosin hiuksista lähti kyl puolet! 😀 En oikein osaa vielä ehkä täysin määritellä miten muutuin, mut tiiän et 2015 muutti mua paljon. Ainakin näkemisen, kokemisen ja tietämisen halu kasvoi hulluna ja oon keskittyny itelleni tärkeisiin asioihin. Suurin kaikista asioista mitä opin oli varmaan helkkari sentään ennnakkoluulottomuus! Vaikka oon sitä vieläki ihan liikaa ni en ihan niin paljon, ku ennen. Musta tuli monin kerroin spontaanimpi ja mä niin pidän siitä.

Niin sitä vaan, et KIITOS 2015. Olit huippu. Ja kiitos niille ihmisille jotka oli tekemässä mun vuodesta niin hyvän, ootte ihania. 2016 on myös alkanu parhaalla mahollisella tavalla!

2015-12-08

Niin ja tosiaan 21-24.1 on MATKAMESSUT Helsingin messukeskuksessa!!!!

Mun suosituslistalla heti ekana tietty Liikenne -osio(Laivat!!)!

Mä oon bloggaajana mukana niissä(harmikseni itseasiassa varmaan vaan hetken yhtenä päivänä, koska oonkin töissä koko messut:d) MUTTA toivottavasti moni muu ehtii messuille paremmin, koska siellähän on vaikka ja mitä! Etin muutamia mun lemppareita ja kiinnostavia juttuja messuohjelmasta:

16:00 Matkatreffit sokkona – Parit kohtaavat ensimmäistä kertaa.

Eli siis Mondo -lavalla perjantaina pääsee tapaamaan matkakumppaninsa sokkotreffeillä! Musta aika super siistiä, just sitä mukavuusalueen ulkopuolelle menemistä. Samahan myös siis lauantaina ja sunnuntaina.

Rantapallon meeting point löytyy paikaltaan sekä lauantaina! Siellä suomen matkabloggaajat järjestää hyväntekeväisyyskirpputorin, jonka tuotot menee lyhentämättöminä Autolla Nepaliin -projektin hyväksi. Pisteeltähän löytyy myös vaikka mitä muutakin viikonlopun ajan. Mun lemppareita on ainakin vinkit liikuntarajoitteisten matkustamiseen sekä lähimatkailun helmet. Vaikka maailmalla on niin paljon kaikkea ihanaa, ei sovi unohtaa kaunista kotimaatammekaan!

Sit vielä vähän tietyst työpaikkaa mainostaen, eli myös Finnlines löytyy matkamessuilta osastolta 6h140! Eli kätevästi autolla Saksaan ;D

Matka_Bloggaaja_logo16

Mä muuten tulin tänään Lissabonista ja postailen siitä ihan piakkoin!

#Lisbon

#Lisbon

 

No Comments

Leave a Reply