• Matkatarjoukset:
Valikko

Perillä…vihdoinkin.

Eihän tossa Helsinki-Melbourne matkalla vierähtänyt kun vaan 55 tuntia. No mutta ainakin oon nytten perillä, kiitos siitä. Pientä väsymystä on havaittavissa ja nukkumatti varmaankin kutsuu kohta unten maille. Huomenna saan onneksi nukkua pitkään, kun Emmalla (host mom) on lomaa ja vie pojat aamulla kouluun.

Hong kongissa aika meni nopeasti. Lentoyhtiö korvasi töppäyksiään vielä maksamalla kaikille halukkaille luongetilojen käytön. Mun suunnitelma oli alun perin, että poistun lentokentältä, mutta kun kuulin loungetiloista päätin että menen mielummin sinne. Jostain syystä lento Melbourneen meni eeeeriiiiiiittääääääiiiin hitaasti, mutta kyllähän se kone loppujen lopuksi Melbourneen laskeutui. Paikallista aikaa olin perillä 7.45 ja siitähän se päivä vasta toden teolla alkoikin. Tuntui ja tuntuu vieläkin aika epätodelliselta, että mä todellakin oon vihdoinkin täällä ja pakko sanoa, että onhan täällä ihanan lämmin :) Alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen koko perhe oli mua vastassa lentokentälllä, mikä oli tosi kivaa. Pojat kävi ylikierroksilla ja kilpailivat koko ajan mun huomiosta. Tälläkin hetkellä pojat hyppivät mun sängyllä ja kieltäytyvät menemästä mukkumaan. Nyt alkaa silmäluomet siihen malliin menemään kiinni, että on nähtävästi aika mennä nukkumaan. öitä.

 

 

3 vastausta artikkeliin ”Perillä…vihdoinkin.

 1. Ihanaa, että olet päässyt perille!
  Arvelenpa, että muutaman päivän kuluttua matkan rasitukset ovat jo jääneet unholaan. Varsinkin kun siellä on ne kaksi rasavilliä…:) Voi hyvin! t. Perhe Hauska

 2. Heippa!

  Mua kiinnostaisi kovasti tietää pari juttua koskien sun reissua :) kävin itse Melbournessa vuosi sitten keväällä ja muutamassa viikossa rakastuin totaalisesti kyseiseen kaupunkiin saati sitten Australiaan maana. Oon miettinyt Working Holidayta mutta koska siinä pitää olla matkabudjetti aika kova viisumivaatimusten takia ja työnsaanti ei ole varmaa niin au pair hommat ovat myös olleet mielessä. Mitä kautta tää sun idea lähti ja mistä löysit perheen? :)

  Mia

 3. Moi Mia!

  Tulin itse tänne viime sunnuntaina ja nää ensimmäiset päivät on mennyt hurjan nopeesti. Oon niin onnellinen, että päätin lähteä, täällä on niin kivaa ja ihmiset on niin mukavia. Suosittelen tosi paljon lähtemistä. Tykkään ite tosi paljon matkustelemisesta ja tää tuntu jotenki tosi luonnolliselta vaihtoehdolta, koska olisin kuitenkin tehnyt myös kotona ainoastaan töitä. Harkitsin ensin lähtemistä ”vain” työskentelemään tänne, mutta sitten päädyin tähän au pair juttuun. Lisäsin profiilin au pair worldin sivuille (löydät linkin mun sivuilta) ja nyt neljä kuukautta myöhemmin täällä sitä ollaan. lähettelin tosi paljon sposteja perheen kanssa ja skypeteltiin kans, joten kun tulin tänne niin oli kun olisin tuntenut perheen jo kauemman aikaa. Arki täällä ei oo vielä kunnolla alkanut, koska perheen äiti, Emma, on lomalla, joten tää on tämmönen pehmeä lasku tähän touhuun.
  Mulla ittelläni on toi working holiday viisumi ja yks niistä kriteereistä tosiaan on, että on tarpeeksi rahaa ja että pystyt todistamaan sen myös. Mulla on mukana aika paljon rahaa, tai siis ne on kortilla, mutta totta puhuen niin unohdin kokonaan ottaa mukaan jonkunlaisen todisteen siitä että mulla tosiaan on riittävästi rahaa. Onneks ne ei sit mitään kysynyt ja jos mä oikein oon ymmärtänyt niin ne ei sitä hirveen usein teekään.
  Toivottavasti tää autto edes vähän, ja mikäli sulla on lisää kysymyksiä niin shoot :)

  Milli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *