Nainen rannalla

Vältä turvallisuusriskit reissussa! Tämän palvelun avulla käytät nettiä huoletta myös ulkomailla

Goodspeed 4G -matkamokkula on turvallinen vaihtoehto käyttää nettiä ulkomailla, joten voit unohtaa avoimien wifi-verkkojen tuomat riskit.

ILMOITUS

Surffaile netissä turvallisesti

Internetyhteydestä on suuri apu myös ulkomailla matkaillessa, sillä sen avulla voi kätevästi esimerkiksi etsiä tietoa matkakohteesta. Lisäksi nettiä tarvitaan matkalla myös päivittäisten asioiden, kuten vaikkapa pankkiasioiden hoitamiseen sekä kommunikoimiseen.

Monet hotellit ja ravintolat tarjoavat asiakkaidensa käyttöön ilmaisen nettiyhteyden. Kaikille avoimiin wifi-verkkoihin liittyy kuitenkin myös suuria tietoturvariskejä, koska niiden kautta voi päästä helposti käsiksi verkon liikenteeseen.

Goodspeed 4G on matkamokkula, joka tarjoaa turvallisen vaihtoehdon käyttää nettiä reissun päällä. Laitteessa on nopea 4G-yhteys, joka on suojattu vain laitteen haltijan tiedossa olevalla salasanalla. Matkamokkulan kautta yhteyden voi jakaa jopa 15 henkilölle, joten samalla mokkulalla surffailee netissä huoletta isompikin seurue.

Laitteen avulla suojattu verkkoyhteys kulkee koko ajan matkassa, sillä pienikokoinen mokkula on helppo sujauttaa taskuun tai käsilaukkuun. Näin voit käyttää riskittä esimerkiksi pankkipalveluja tai hoitaa työasioita missä tahansa päin maailmaa liikkuessasi.

Edullinen ja helppokäyttöinen vaihtoehto

Matkamokkulan voi vuokrata helposti GoodspeedRentin nettisivuilta ja laitteen voi noutaa 10:stä eri DNA kaupasta, jotka sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja ympäri Suomea suurimmissa kaupungeissa. Laitteen saa kotiin myös postitse, jos oman asuinpaikkakunnan lähellä myymälää ei ole.

Goodspeed 4G -laitteen käytöstä maksetaan kiinteä vuorokausihinta, joten matkamokkulalla netin käyttö on turvallisuuden lisäksi myös edullista. Hinta sisältää tiedonsiirtoa 250 megatavun verran, eikä yllättäviä lisäkuluja tule reissun jälkeenkään, sillä kiinteän hinnan vuoksi laskun loppusumman on tiedossa jo etukäteen.

Matkamokkula toimii jopa 85 eri maassa ja se on edullinen vaihtoehto erityisesti kaukomailla, Etelä- ja Pohjois-Amerikassa, Australiassa, Aasiassa sekä Afrikassa matkaillessa.

Lähde: GoodspeedRent
Kuva: Istockphoto

ILMOITUS

Päivitetty: 31.3.2017

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (3 votes, average: 3,67 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

4 kommenttia

VPN-yhteys on kyllä ehdoton myös ihan suomessa ettei tekemisiäsi netissä päästä seuraamaan. Kaikista parhaiten mielestäni toiminut F-Secure Freedome. Paketissa mukana myös virustorjunta ja hintakin on sopiva.

Ylivoimaisesti paras tapa on suojautua VPN-yhteys! Ei tarvitse mitään ihmemokkuloita. Voit käyttää mitä tahansa yhteyttä, kunhan muistaa laittaa VPN-palvelun päälle.

Huom! Palvelun käyttöehdot ovat uudistuneet. Katso uudet käyttöehdot täältä.
SULJE