Vuelingin lentokone

Vueling

Vueling on espanjalainen halpalentoyhtiö.

Helsingistä Barcelonaan

Vueling aloitti toimintansa vuonna 2004 ja se yhdistyi Clickairin kanssa vuonna 2009. Lähes puolet yhtiöstä on lentoyhtiö Iberian omistuksessa.

Vueling lentää yli sataan kohteeseen Euroopassa, Pohjois-Afrikassa ja Lähi-Idässä. Lentoyhtiöllä on etenkin kattava Euroopan reittiverkosto. Helsingistä Vueling lentää suoraan Barcelonaan, josta on hyvät jatkoyhteydet muualle Eurooppaan.

Vueling tarjoaa lentoja kolmessa eri hintaluokassa, jonka matkustaja voi itse valita. Basic fare sisältää ainoastaan lennot, eivätkä matkatavarat sisälly hintaan. Optima fare -hintaluokassa matkustaja voi valita istumapaikkansa ja myös ruumaan menevät matkatavarat sisältyvät lennon hintaan. Excellence fare -hintaluokassa Optima fare -etujen lisäksi matkustajalla on mahdollisuus esimerkiksi muuttaa tai peruuttaa matkansa.

Yhteystiedot

Vuelingin internetsivut löytyvät osoitteesta www.vueling.com.

Lennot voi varata myös puhelinnumerosta +449067547541.

Kuva: Flickr / Andrea Graziadio

Päivitetty: 6.6.2013

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (45 votes, average: 3,07 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

2 kommenttia

Lensin Vuekingilla 5.1.2018. Kaikki sujui hyvin bookingista lähtien ja kone oli siisti ja hyvä. Henkilökunta oli ystävällistä, avuliasta. Voin suositella lentämistä Vuelingilla toisillekkin matkaajile. Top 10.

Lentoajat muuttuivat ja matka peruuntui. Yhtiö tai mikä lie ze onkaan ei ole palauttanut rahoja vaikka toimittu heidän antamien ohjeiden mukaan. Miettikää kahdesti ennenkuin varaatte lennon. Nyt taitaa tulla oikeusprosessi.