Näistä maista et ole koskaan kuullutkaan

Supersaver

Supersaver on suomalainen online-matkatoimisto, joka välittää reittilentoja, hotelleja ja autonvuokrausta.

Lentolippu- ja hotellivaraukset omatoimisesti

Supersaver on osa Svenska Resegruppenia, yhtä Pohjoismaiden johtavista matkailualan yrityksistä, joka on pitänyt paikkansa jo vuosikymmeniä.

Kaikki Supersaverin välittämät matkailupalvelut ovat varattavissa yrityksen internetsivustolta, jolloin asiakas voi olla oma matkatoimistovirkailijansa. Supersaver ei välitä muiden matkanjärjestäjien paketteja tai laivamatkoja.

Supersaver on omiaan niille, jotka haluavat matkat edulliseen hintaan, eivätkä välttämättä tarvitse henkilökohtaista asiakas- tai opaspalvelua. Supersaverin hakukone sisältää yli 600 lentoyhtiön lennot sekä satojatuhansia hotelleja.

Yhteystiedot

Supersaver löytyy osoitteesta www.supersaver.fi.

Kuva: Flickr / Will Ockenden

Päivitetty: 7.6.2013

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (14 votes, average: 2,29 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

2 kommenttia

Olemme aiemmin varanneet useita lentoja ja hotellipaketteja Supersaverin kautta, mutta nyt tuli sellainen kokemus ettei ikinä enää tarvitse!!! EN SUOSITTELE kenellekään.

Varasimme pitkät lennot koko perheelle, joista maksoimme ihan korkean hinnan, sillä seurauksella että paluulentopäivä oli muutettu samalle päivämäärällä mutta seuraavalle kuukaudelle.

Asiakaspalvelu myönsi virheensä ja lupasi hoitaa asian ilman lisäkuluja minun odottaessani puhelimessa. Reilun tunnin odotettuani linjalla asian ilmoitettiin olevan kunnossa ja minun pitäisi vain tehdä check-in lentoyhtiölle. Tämä ei kuitenkaan onnistunut ja tästä eteenpäin SuperSaverin huonosti suomea ja huonosti englantia puhuvat virkailijat syyttivät lentoyhtiötä muutoksesta ja lentoyhtiö syytti Supersaveria. Mitään esimiehiä ei SSltä saa puhelimeen ja törkeästi he lyövät puhelimen korvaan kun ystävällisesti vaadit asiaasi hoidettavaksi.

Loppujen lopuksi jouduimme maksamaan lentoyhtiölle 1500e lisää päästäksemme kotimaahan takaisin, SS olisi veloittanut lipuista 1900e lisää. Täyttä huijausta koko firma!!!! VAROKAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

etsin mahdollisimman halpoja meno-paluu lentolippuja Thaimaaseen, mielellään bangokkiin mutta myös muuallepäin käy. Saan passin 22.01.2010 ja aion lähteä mahdo9llisimman nopeasti reissuun noin kahdeksi kolmeksi kuukaudeksi. siis reppureissu :)

Huom! Palvelun käyttöehdot ovat uudistuneet. Katso uudet käyttöehdot täältä.
SULJE