KLM
KLM

KLM

KLM Royal Dutch Airlines on hollantilainen lentoyhtiö, jonka reittiverkosto kattaa niin Euroopan, Aasian, Amerikan, Afrikan kuin Oseaniankin.

Satoja kohteita

KLM perustettiin jo vuonna 1919 Alankomaissa, ja se onkin tänä päivänä vanhin yhtämittaisesti samalla nimellä toiminut kansainvälinen lentoyhtiö.

Nykyisin KLM:n siivin lentää yli 20 miljoonaa matkustajaa vuodessa. Vuonna 2004 KLM yhdistyi Air Francen kanssa, ja yhteistyön tuloksena yritys pystyy tarjoamaan matkustajilleen yli 200 matkakohdetta ympäri maailman. Laajan yhteistyöverkoston ansiosta KLM:n kautta voi lentää lähes minne tahansa, kuten esimerkiksi Indonesian Jakartaan, Kazakstanin Almatyyn, Bahrainin Manamaan, Ghanan Accraan tai Surinamin Paramariboon.

Ympäristön asialla

KLM kantaa vastuuta ympäristöstä. Lentoyhtiö on yhdistänyt voimansa WWF:n (World Wide Fund) kanssa todistaakseen, että lentoteollisuus voi toimia ympäristöystävällisemmin kuin mitä tänä päivänä on nähtävissä.

KLM pyrkii vähentämään ja hyvittämään hiilidioksidipäästöjä: vähennykset toteutuvat yhtiön ympäristöystävällisemmällä laivastolla ja asiakkaille tarjotulla CO2 Zero-palvelulla. Palvelun kautta matkustaja voi hyvittää oman lentonsa hiilijalanjäljen sijoittamalla rahaa WWF:n hyväksymiin projekteihin hiilidioksidipäästöjen vähentämiseksi.

Yhteystiedot

KLM Royal Dutch Airlinesin internetsivut löytyvät osoitteesta www.klm.com.

Kuva: KLM

Päivitetty: 29.8.2016

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (15 votes, average: 3,67 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia