Maisema Ikaalisissa

Ikaalisten kylpylä

Ikaalisten Kylpylä on Länsi-Suomen Ikaalisissa sijaitseva kylpylä, joka tunnetaan erityisesti loma- ja kongressikeskuksena.

Kylpylähotelli Ikaalisissa

Ikaalisten kylpylällä on pitkät perinteet, sillä ensimmäinen kylpylä kaupunkiin perustettiin jo vuonna 1884. Uusin, 1960-luvun alussa perustettu Ikaalisten Kylpylä sijaitsee Kyrösjärven rannalla. Ikaalisten kylpylä kuuluu Restel Oy:n hotelleihin.

Ikaalisten Kylpylässä on vesipuisto Vesitropiikki, jossa oma osastonsa myös pienemmille lapsille. Wellness-keskus tarjoaa erilaisia hoitoja, hierontoja sekä muita palveluita.

Kuntoutus on kylpylän ohella yksi Ikaalisten Kylpylän keskeisiä palveluita. Ikaalisten Kylpylän kuntoutumiskeskus tarjoaa yksilöllisiä tai ryhmäkohtaisia kuntoutuspalveluita. Kuntoutukseen hakeudutaan hoitavan lääkärin kautta, usein yhteistyössä työterveyshuollon ja Kelan kanssa.

Yhteystiedot

Ikaalisten kylpylän internetsivusto löytyy ositteesta www.ikaalistenkylpyla.fi

Ikaalisten Kylpylän asiakaspalvelun tavoittaa puhelimitse numerosta (03) 451 2100 tai sähköpostitse osoitteesta [email protected]

Kuva: Restel Oy

Päivitetty: 26.4.2013

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (7 votes, average: 3,14 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

2 kommenttia

paikka on hyvä ja kiva mutta eläkeläisellä liian kallis . 2 yötä 80 euroa olisi jees . ruoka 10 euroa . uinti 5-6 euroa . siellä kaikki maksaa ylenmäärin !!!!

Hyvää päivää, nyt on vähän hakusessaan kuinka Teitä lähestyisin, mutta josko tästä asiani.tulee perille niin voitte ottaa yhteyden joko sähköpostiini, tai soittaen numerooni. Teen tavarataloissa Laulavan Joulupukin keikkoja, ja heräsi mieleen tämän sopivuus myös Kylpylä puitteisiin, koska lapsiperheitä Teilläkin Joulun vietossa . Taustani rav.muusikko Trio Mauri Puro josta karaoken pariin v.2000 alk. ja Joulupukin laulut säestyy karaoketaustoillani. Kun tarvitsen säestyslaitteiston ,toimisin joluaattona laulaen joululauluja , ja joulup. sekä tapanina karaoketanssit, olisin majoittuneena täysylöspidossa , tarkemmat neuvottelut hinta ym.asioista jos ohjelmani kiinostaa 0400-843586 Mauri Puranen Villatie 1 b 2 33470 Ylöjärvi.