Moottoritie yöllä

Europcar

Europcar on 160 maassa toimiva autovuokraamo, joka kuuluu Euroopan ja koko maailman suurimpiin.

Yrityksen toiminta

Suomessa Europcarin lisenssioikeuksien haltija on Interrent Oy. Europcar Internationalin omistaja on ranskalainen monialasijoitusyhtiö Eurazeo.

Europcar tarjoaa palveluita niin yksityisille käyttäjille kuin yrityksille ja matkatoimistoillekin. Europcarin vuokra-autojen keski-ikä on alle puoli vuotta. Kaikkien autojen vuokrahintoihin sisältyy perusvakuutus kuljettajan omavastuuosuudella sekä esimerkiksi 24h-tiepalvelu.

Privilege Ready-kortin avulla Europcarin asiakas saa auton käyttöönsä nopeasti. Privilege Ready -kortin omistajille on suurimmissa kaupungeissa ja lentokentillä, joissa ruuhka-aikoina voi muodostua jonoa, oma palvelupiste, jossa vuokraajaa odottaa valmis vuokrasopimus. Tällöin riittää, että asiakas esittää ajokortin ja luottokortin sekä allekirjoittaa vuokrasopimuksen.

Europcar panostaa myös ekologisuuteen. Europcarin ympäristöystävällisen toiminnan pohjana ovat nykyaikainen, vähäpäästöinen vuokra-autokalusto ja yrityksen toimipisteiden sijainti hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella.

Yhteystiedot

Lisätietoja löytyy Europcarin nettisivuilta www.europcar.fi.

Varauspalvelun puhelinnumero on 0200 12 154.

Kuva: Flickr / amira_a

Päivitetty: 29.4.2013

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia