Elämyslahjat on elämyksiä tarjoava nettikauppa

Elämyslahjat

Elämyslahjat on erilaisia elämyksiä tarjoava verkkokauppa.

Mikä on Elämyslahjat.fi?

Elämyslahjat.fi on nettikauppa, jonka valikoimissa on yli 600 elämystä. Palvelun kautta voi hankkia seikkailuja ja kokemuksia persoonallisiin lahjatarpeisiin. Yritys toimii Suomen lisäksi myös Liettuassa, Latviassa, Virossa, Puolassa, Meksikossa, Ruotsissa sekä Iso-Britanniassa.

Yrityksen tuotteet ovat aineettomia lahjoja, jotka voi joko valita yli 50 kategoriasta tai antaa lahjan saajalle lahjakortin nettikauppaan.

Laaja valikoima elämyksiä

Elämyslahjojen valikoimassa on esimerkiksi vauhdikkaita ajoelämyksiä, seikkailuja vedessä, lentokokemuksia ja rentouttavia hoitoja.

Elämykset on jaoteltu tilaisuuteen sopiviksi esimerkiksi syntymäpäiviä, äitienpäiviä, valmistujaisia, häälahjoja tai yrityksen virkistyspäiviä varten.

Lahjakortti toimitetaan asiakkaalle maksutta joko postitse tai sähköisenä e-lahjana, jonka voi itse tulostaa oston jälkeen. Lahjakortit ovat voimassa 12 kuukautta.

Yhteystiedot

Elämyslahjojen asiakaspalvelun tavoittaa osoitteesta [email protected] ja numerosta (09) 2316 9166. Palveluun kuuluu myös maksuton lahjaneuvonta numerossa 0800 142 442 (arkisin klo 9-18).

www.elamyslahjat.fi

Päivitetty: 28.9.2013

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (1 votes, average: 5,00 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia