Eckerö Line

Eckerö Line

Ahvenanmaalainen Eckerö Line liikennöi kahdella aluksella Helsingin ja Tallinnan väliä. Yhtiö tarjoaa laivamatkojen ohella myös turistipalveluita Virossa.

Helsingistä Tallinnaan kahdella aluksella

Eckerö Line on osa Eckerö-konsernia, jonka emoyhtiö on Rederiaktiebolaget Eckerö. Rederiaktiebolaget Eckerö perustettiin harjoittamaan Ruotsin, Suomen ja Ahvenanmaan välistä autolauttaliikennettä vuonna 1961. Nykyisin konserniin kuuluu viisi yhtiötä, jotka ovat Eckerö Line, Birka Cruises, Birka Cargo, Williams Buss sekä Eckerö Linjen, joka Suomen markkinoilla tunnetaan nimellä Ålandsresor.

Autolauttaliikennettä Helsingin ja Tallinnan välillä harjoittava Eckerö Line on suuntautunut toiminnassaan matkustaja- ja rahtireittiliikenteeseen. Eckerö Line tarjoaa matkustajille myös kattavia turistipalveluita Virossa.

Helsingin ja Tallinnan välistä reittiä Eckerö Line liikennöi M/S Nordlandia ja M/S Translandia –nimisillä aluksilla. Lähinnä rahtiasiakkaita palveleva M/S Translandia liikennöi Vuosaaren satamasta Tallinnaan. Matkustaja-alus M/S Nordlandia puolestaan liikennöi Länsisatamasta Tallinnaan.

Yhteystiedot

Varaa matkat ja tutustu yritykseen paremmin sen verkkosivuilla osoitteessa www.eckeroline.fi

Matkamyymälä sijaitsee Helsingissä osoitteessa Mannerheimintie 10. Myyntipalvelu vastaa myös numerossa 06000 4300.

Kuva: Eckerö Line

Päivitetty: 8.6.2016

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (4 votes, average: 4.25 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia