Easyjet

EasyJet

EasyJet on vuonna 1995 perustettu brittiläinen halpalentoyhtiö, joka on nykyisin yksi Euroopan suurimmista halpalentoyhtiöistä.

Halpalentoja Euroopan kohteisiin

Kuten yhtiön suurin kilpailija Ryanair, myös EasyJet leikkaa kustannuksia laivueen tehokkaalla käytöllä, karsimalla palveluita ja hyödyntämällä internetin mahdollisuuksia. EasyJet oli ensimmäinen lentoyhtiö, joka tarjosi mahdollisuuden ostaa lentolipun internetistä. Toisin kuin Ryanair, EasyJet lentää yleensä suurille pääkentille.

Vuonna 2008 toimintansa Helsinki-Vantaalla aloittanut EasyJet ei enää kesästä 2011 lähtien liikennöi Suomen ilmatilassa. Paluu Suomen markkinoille on yhtiön mukaan kuitenkin mahdollinen.

EasyJetillä on kattava lentoreittiverkosto Euroopassa. Lentoyhtiö lentää myös muutamiin Lähi-Idän ja Pohjois-Afrikan kohteisiin. Tällä hetkellä Suomea lähimpänä sijaitsevat lentokentät, joille EasyJet lentää, ovat Tukholma ja Tallinna.

Yhteystiedot

Yhtiön verkkosivuston kautta voi lentojen ja majoituksen lisäksi varata muun muassa vuokra-autoja, lentokenttien parkkipaikkoja ja matkavakuutuksia osoitteessa www.easyjet.com.

Kuva: Flickr / Masashi Yanagiya

Päivitetty: 15.5.2017

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (3 votes, average: 3,67 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia