Suomalaiset maksavat euroalueella eniten hotelliyöstä omassa kotimaassaan

Booking.com

Vuonna 1996 perustetun Booking.comin hotellitietokannasta löytyy jokaisen matkaajan budjettiin sopivia majoitusvaihtoehtoja.

Hotelleja maailman joka kolkassa

Hotelleja löytyy aivan suurkaupunkien keskustoista maaseudulle, ja bed & breakfast -tyyppisistä paikoista isojen hotellien luksussviitteihin.

Booking.com:in tarjoamat majoitusvaihtoehdot kattavat kaikki mantereet ja lähemmäs parisataa maata. Price.com:in omistama Booking.com onkin maailman johtava online-majoitusvarauksia välittävä yhtiö.

Booking.com ei veloita asiakkaalta käsittelykuluja eikä peruutus- tai varausmaksuja, joten se on turvallinen tapa majoituksen varaamiseen ilman lisäkustannuksia. Parhaan hinnan takuu takaa asiakkaille edullisimmat hotellihinnat. Sivustolla on tähtiluokituksien lisäksi myös asiakkaiden omia kokemuksia hotelleista.

Majoituksen varaaminen

Hotellin varaaminen onnistuu suomenkielisellä sivustolla www.booking.com.

Varauksia varten booking.com on kehittänyt myös oman mobiilisovelluksen.

Suomen asiakaspalvelun puhelinnumero 0800 914 749.

Kuva: Flickr / Prayitno

Päivitetty: 26.4.2013

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (2 votes, average: 3,50 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

4 kommenttia

Saavuimme juuri Dubliniin, ja majoituimme Tara Towers -hotelliin. Huoneen hinta oli noin 40€ Booking.comin ilmoittamaa hintaa korkeampi. Booking.comin sivuilla oli siis väärä hinta, jonka perusteella tein varauksen.

Miten saa Booking.com:on sähköpostiviestit loppumaan? Suomen asiakaspalvelunumero kääntyy englanninkieliselle vastaajalle, joka ei ymmärrä puhetta, ja toistaa thank you ja pian kuuluu vain musiikkia, maksullista sekin.

Suomen asiakaspalvelun numero on… , vaan kun numeroon soittaa, sanotaan siellä, että asiakaspalvelijat ovat varattuja ja että kun palvelija vapautuu. saa palvelua englannin kielellä. Ala siinä siten reklamoimaan poor english.