Matka 2018 vie maailman ympäri – lue parhaat vinkit

Tee matka maailman ympäri - poimi parhaat vinkit matkamessuille

Koko maailma samassa paikassa Matka 2018 -messuilla

Suunnitteletko matkaa tulevalle vuodelle mutta kaipaat vielä inspiraatiota kohteen valintaan tai tarvitset lisätietoa jo päätetystä matkakohteesta? Matkamessuilla kokoontuvat matkailualan kaikki toimijat, jotka tarjoavat lisätietoja kohteista ja palveluista ympäri maailmaa. Viikonloppu on täynnä matkainspiraatiota kaikkialta maailmasta!

Vuoden 2018 matkamessut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 19.–21. tammikuuta 2018. Matka 2018 kokoaa messuhalliin noin tuhat matkanjärjestäjää, matkakohdetta ja matkailualan yritystä yli 80 maasta. Viikonlopun aikana voit tutustua esimerkiksi Marokon näyttäviin kohteisiin, Yhdysvaltojen vaikuttaviin kansallispuistoihin tai eurooppalaisiin pikkukaupunkeihin – kotimaan kiinnostavia paikkoja unohtamatta!

Messuviikonlopun aikana lentoyhtiöt, matkatoimistot ja muut matkanjärjestäjät tarjoavat erinomaisia messutarjouksia ja monenlaisia kilpailuja paitsi paikan päällä matkamessuilla myös verkossa. Rantapallo kokoaa kaikki viikonlopun parhaat tarjoukset ja kilpailut samalle sivulle.