Nainen rannalla

Tämä nainen poseeraa maailmalla ilman rihmankiertämää – näin rohkeita matkakuvia ei jokaiselta löydy

Puolalaisnainen poseeraa Instagram-kuvissaan upeissa matkakohteissa ilman vaatteita.

Rohkeita kuvia keskellä huikeita maisemia

Puolalainen Magdalena Wosinska on noussut kuuluisuuteen rohkeilla matkakuvillaan, joissa hän poseeraa lomakohteiden upeissa maisemissa täysin ilman vaatteita. Wosinskan kuvat ovat keränneet hänen tililleen Instagramissa jo yli 120 000 seuraajaa.

Nykyään Yhdysvalloissa asuva Wosinska on ammatiltaan valokuvaaja ja matkustaa työnsä vuoksi ympäri maailmaa. Suurin osa Wosinskan Instagram-tilin kuvista on Yhdysvalloista tai Meksikosta, mutta nainen on reissannut myös esimerkiksi Kreikassa, Espanjassa ja Ranskassa. Upeissa kuvissa vilahtelee hiekkarantoja, huikeita vuoristo- ja järvimaisemia, vesiputouksia ja vehreää luontoa.

Idea huomiota herättäneisiin matkakuviin syntyi Wosinskan mukaan kouluaikojen kuvaustehtävästä, jota varten hän ei löytänyt sopivia vaatteita. Näin hän päätyi poseeraamaan kuvissa täysin alasti. Wosinska kertoo alastomuuden tekevän kuvista ajattomia eikä kukaan voi tuomita tai luokitella häntä vaatteiden perusteella niiden puuttuessa kokonaan.

Katso alta Magdalena Wosinskan matkakuvia!

Lähde: The Sun
Kuvat: Istockphoto, Instagram/themagdalenaexperience

Päivitetty: 9.1.2017

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (2 votes, average: 2,00 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

3 kommenttia

Matkustaminen avartaa kelle se sopii. Minä olen eka reissun tehnyt ulkomaille v.1978 syyskuussa Rodokselle.Lähdin reissuun erään kihlaparin mukana , morsian osasi englantia. Välimeri oli sopivan lämmin ja muutenkin ilmasto ihana . Tästä se reissaaminen alkoi oikein totaalisesti. Olen käynyt yli 60:ssa kymmenessä maassa kaukaisin paikka on Australia v. 1994 yksin suomenkielellä. Hyvin olen pärjännyt rohkeesti vaan eteenpäin . Hyvin paikkakuntalaiset neuvovat kun kysyy vaan. Brasiliassa, Nataelin kaupungissa v. 2007 ,seikkailin yksin.Olin katsonut kartasta, että menen erääseen tavarataloon. Linja-autokuljettajalta yritin kysyä miten vaihdan toiseen autoon. Kuski kyllä ymmärsi kysymykseni , mutta en ymmärtänyt mitä hän neuvoi. Kuski nousi reippaasti penkistään ja otti minua kädestä kiinni. Juoksimme toiselle pysäkille mistä pääsi jatkamaan matkaa. Kuski juoksi takaisin omalle linja-autolleen ja jatkoi työtään.Sain brivaattipalvelua, ihanaa. Vieläkin mua harmittaa kun en antanut hänelle rahaa (real-valuttaa) hyvästä palvelusta. Tekisi mieli lähteä uudestaan Nataliin ja yrittää löytää kuski ja kiittää hyvästä palvelusta hih,hih, Kaikki matkani ovat olleet lomamatkoja, ei työmatkoja. En ole katunut hetkeäkään niitä rahoja joita olen “tuhlannut” matkailuun niin kotimaassa kuin ulkomailla. On sitten hyvinvointikeskuksessa aikaa muistella jos ei Herra Altshaimeir tule vierailulle ?? Surullista on vain se, että mua on moni ihminen on kadehtinut kun olen uskaltanut elää kunnolla aikanaan. Ei vanhana känkkä -ränkkänä enään jaksaisikaan niin kuin nuorena eikä olisi toisten turistien tiellä. Minua ei ole missään ryöstetty eikä raiskattu. Nimimekki: Antaa palaa

Kannattais treenata takapuolta pikkasen ennen kuin menee tämmösiin kuviin. Sori, ei jatkoon.

Se nyt ei sinänsä ole mitään uutta jos joku nainen on keksinyt miten herättää huomiota. Eli olemalla alasti. Jekkukirjan vanhin jekku.