Rooma

Viikonlopuksi Roomaan, Prahaan tai Milanoon alle 300 eurolla – katso tämän hetken edullisimmat kaupunkilomat

Kaipaatko heti lomalta paluun jälkeen uusia seikkailuja? Matkakuumetta voi helpottaa suuntaamalla viikonloppuna kaupunkilomalle!

Vietä viikonloppu kaupunkilomalla

Vaivaako matkakuume vielä kesän lomienkin jälkeen? Ei hätää, sillä helpotusta matkakuumeeseen tarjoaa viikonloppuloma kiehtovassa kaupunkikohteessa Euroopassa! Parin päivän lomalla ehtii hyvin rentoutua, herkutella, shoppailla sekä kierrellä nähtävyyksiä, ja parhaimmillaan matkan saa todella edulliseen hintaan.

Tällä hetkellä edullisia kaupunkilomia saa moniin suosittuihin kaupunkilomakohteisiin kuten Prahaan, Milanoon ja Roomaan, joihin kaikkiin pääsee alle 300 eurolla. Hieman yli 300 euron budjetilla taas pääsee lomailemaan esimerkiksi Pariisiin tai Lontooseen.

Katso alta tulevan viikonlopun edullisimmat kaupunkilomat ja halvimmat lennot kaupunkikohteisiin. Etsi itseäsi kiinnostavin kohde ja tarkista ajankohtaiset hinnat. Kun sopiva matka löytyy, kannattaa se varata pian, sillä suosituimmat kohteet ja parhaat hinnat myydään usein nopeasti loppuun.

Viikonlopun kaupunkilomat

Lähtö näille matkoille on Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina. Matkat sisältävät sekä lennot että majoituksen.

Praha
Prahaan pääsee nyt todella edullisesti kaupunkilomalle.

Parhaat lennot kaupunkikohteisiin

Alla parhaat lentohinnat tulevan viikonlopun pidennetylle kaupunkilomalle. Lähtö Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina, jollei toisin mainita.

Koonnut: Minna Nurminen / Reissureppu.com
Kuvat: Istockphoto

Päivitetty: 8.8.2017

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia