Istockphoto
Edullisimmat kaupunkilomat

Viikonloppuna kaupunkilomalle alle 200 eurolla – katso parhaat tarjoukset ja lähde matkalle

Piristä pimeää talvea kaupunkilomalla, sillä nyt pääsee edullisesti moniin suosittuihin kohteisiin Euroopassa. Tutustu tarjouksiin tästä!

Viikonloppuna edullisesti kaupunkilomalle

Takkuileeko paluu arkeen juhlapyhien jälkeen? Pitkitä hieman lomafiilistä ja lähde viikonloppuna kaupunkilomalle! Tammikuu on mainiota aikaa lähteä esimerkiksi shoppailureissulle, sillä monissa suosituissa ostoskaupungeissa on käynnissä alennusmyynnit.

Tällä viikolla pääsee kaupunkilomalle edullisimmillaan alle 200 eurolla. Halvimmat kohteet ovat Pietari ja Tukholma, mutta edullisia vaihtoehtoja ovat myös suositut Riika, Praha ja Berliini, joihin saa matkoja hieman yli 200 euron budjetilla.

Alla ovat koottuna tulevan viikonlopun parhaat kaupunkilomat ja edullisimmat lennot kaupunkikohteisiin. Etsi juuri sinua houkutteleva matkatarjous ja tarkista ajankohtaiset hinnat. Kun löydät sopivan matkan, kannattaa se varata pian, etteivät hinnat ehdi nousta!

Ensi viikonlopun parhaat kaupunkilomat

Lähtö näille matkoille on Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina, jollei tosin mainita. Matkat sisältävät sekä lennot että majoituksen.

Halvimmat kaupunkilomat
Tulevana viikonloppuna pääsee edullisesti lomailemaan esimerkiksi kiehtovaan Berliiniin.

Parhaat lennot kaupunkikohteisiin

Alla parhaat lentohinnat tulevan viikonlopun pidennetylle kaupunkilomalle. Lähtö Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina, jollei toisin mainita.

Koonnut: Minna Nurminen / Reissureppu.com
Kuvat: Istockphoto

Päivitetty: 3.1.2018

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (1 votes, average: 5,00 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia