Hyppää sisältöön

Rantapallon talvinen pikkusisko on syntynyt – Lumipallo.fi on täällä

Riikka Krenn
Riikka Krenn Päivitetty: 16.11.2012
Kaikki tieto talvimatkoista nyt yhdessä osoitteessa - tutustu uutuuspalveluun ja voita 1500 euron Alppimatka!

Lumipallo tuo talvimatkailun yhden katon alle – ensimmäistä kertaa

Rantapallon kauan odotettu talvisen raikas pikkusisko Lumipallo.fi on vihdoin täällä. Etsitkö sopivaa talvilomakohdetta Suomesta tai maailmalta? Mietitkö millaiset varusteet alppilomalle tarvitaan? Onko Itävallassa jo lunta? Vastaukset kaikkiin näihin kysymyksiin löydät nyt Lumipallosta.

Suomessa on valtava määrä talviurheilun harrastajia ja runsaasti laadukkaita matkakohteita, mutta maasta on tähän saakka puuttunut kotimainen palvelu, josta löytäisi kootusti kaiken lumimatkailuun liittyvän. Lumipallo.fi korjaa tilanteen!

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tutustu Lumipalloon ja voita 1500 euron Alppimatka

Rantapallon lukijoille Lumipallossa on paljon tuttua. Kattavan kohdetiedon ja matkailuartikkelien lisäksi sivuston tarjontaan kuuluvat talvimatkojen hintavertailu, lumiraportit, keskustelupalsta sekä talviharrastuksiin liittyvät blogit. Tuttuun tapaan palvelun avulla voi seurata myös hiihtokohteiden nopeimpia äkkilähtömatkoja. Avajaisten kunniaksi Lumipallossa pyörii kilpailu, jonka voittaja pääsee 1500 euron arvoiselle alppimatkalle.

Lumipallon takana on vahva asiantuntijakaarti. Palvelua ovat yhdessä Rantapallon kanssa olleet luomassa seikkailija Veikka Gustafssonin luotsaama Outdoor Media sekä verkkomainonnan asiantuntijatoimisto Redland.

Outdoor Median kautta taustajoukoissa ovat myös laskettelun harrastelehti Skimbaaja sekä lautailijoiden Slammer-lehti, joiden lajiosaaminen ja vahva talvikohteiden tuntemus saadaan yleisön iloksi nyt myös verkon välityksellä.

Rantapallo toivottaa uuden pikkusiskon lämpimästi tervetulleeksi ja kaikille lukijoille mukavia hetkiä Lumipallon parissa!

>> Tutustu Lumipalloon ja voita 1500 euron alppimatka

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lumipallo.fi