Lontoo, Iso-Britannia

Tässä hiihtolomakauden suosituimmat kaupunkikohteet – arvaatko ykkösen?

Lentoyhtiö Norwegian listasi hiihtolomaviikkojen suosikkikohteet. Katso, mitkä kaupungit ylsivät kymmenen suosituimman joukkoon!

Iso-Britannia, Espanja ja Arabiemiraatit kärjessä

Norwegianin suorat lennot Helsingistä Lontooseen ovat erityisen suosittuja hiihtolomaviikkojen aikana. Kun koneet muina aikoina täyttyvät sekä loma- että liikematkustajista, valtaavat hiihtolomalaiset Norwegianin Lontoon koneet viikoilla 8–10.

– Kaupunkikohteet ovat erityisen suosittuja hiihtolomaviikolla. Moni viettää kohteessa vajaan viikon, jolloin lyhyt lentoaika on myös tärkeä tekijä kohteen valinnassa, kertoo Norwegianin viestintäpäällikkö Charlotte Holmbergh Jacobsson.

Toiselle sijalle hiihtolomaviikolla yltää Malaga, joka on niin ikään oiva kaupunkikohde. Sieltä ovat helposti saavutettavissa myös Espanjan Aurinkorannikon lomakohteet. Kolmanneksi suosituin hiihtolomakohde tänä vuonna on Dubai.

– Aloitimme päivittäiset suorat lennot Dubaihin marraskuussa ja siitä on lyhyessä ajassa tullut erittäin suosittu, kuten hiihtolomaviikon kolmas sija kertoo. Dubai on loistava kohde, jossa yhdistyvät kaupunki- ja rantalomailu, iloitsee Holmbergh Jacobsson.

– Vaikka koneet täyttyvät vauhdilla, on kaikki suosikkikohteisiin edelleen saatavana edullisia lentoja, Holmbergh Jacobsson lisää.

Norwegianin 10 suosituinta kohdetta hiihtolomaviikoilla

  1. Lontoo
  2. Malaga
  3. Dubai
  4. Gran Canaria
  5. Teneriffa
  6. Madrid
  7. Pariisi
  8. Praha
  9. Budapest
  10. Rooma

Lähde: Norwegian
Kuva: Inka Khanji

Päivitetty: 24.2.2016

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (4 votes, average: 3,25 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia
Huom! Palvelun käyttöehdot ovat uudistuneet. Katso uudet käyttöehdot täältä.
SULJE