Pariskunta rannalla

Ruotsalainen hotelliketju panostaa rakkauteen – hotelliyöstä rahat takaisin eron sattuessa

Asiantuntijoiden mukaan jo vierailu hotellissa on panostus parisuhteeseen.

Tavallista parempaa seksiä hotellivierailulla

Ruotsalainen Countryside Hotels -ketju uskoo vakaasti, että yhteinen hotellivierailu tekee suhteelle hyvää. Hotelliketju on asiasta niin vakuuttunut, että aviossa oleville asiakkaille luvataan rahat takaisin, jos he eroavat hotellivierailun jälkeen.

Ketjun teettämän tutkimuksen mukaan joka viides ruotsalainen kokee, ettei heidän kumppaninsa panosta suhteeseen riittävästi. Hotelliväen mielestä viihtyisä hotellivierailu osoittaa kuitenkin satsausta parisuhteeseen.

– Kaikki parisuhteet tarvitsevat huoltoa. Pariskunnan on päästävä irti arjen rasituksesta ja saatava uutta energiaa, kuvailee Countryside Hotelsin markkinointipäällikkö Anna Madsen.

Madsenin lisäksi hotelliyön vaikutukset parisuhteeseen ovat tuntuvia myös psykologi Amy Muisenin mielestä. Hänen mukaansa seksi on usein parempaa hotellissa kuin kotona. Uudet, arkirutiineista poikkeavat seikkailut tekevät myös makuuhuoneen tapahtumista jännittävämpiä. Aina ei tarvitse edes kokeilla uusia temppuja sängyssä, vaan jo paikan vaihtuminen vaikkapa hotellihuoneeksi riittää.

Lomalla on myös helpompi virittäytyä haluamaan seksiä, kun arjen kiireet ja stressi ovat muualla. Erityisen voimakkaasti tämä näkyy Muisenin mukaan naisilla.

– Haluamme parisuhdetakuullamme avata asiakkaiden silmät näkemään, kuinka tärkeää suhteeseen panostaminen on, sanoo Madsen.

Mikäli hotellissa parisuhdetakuu-koodilla majoittuneet asiakkaat eroavat myöhemmin yöpymisen jälkeen, palauttaa ketju takaisin rahat korkeintaan kahdesta hotelliyöstä.

Lähteet: Expressen ja Huffington Post
Kuva: Istockphoto

Päivitetty: 20.3.2017

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia
Huom! Palvelun käyttöehdot ovat uudistuneet. Katso uudet käyttöehdot täältä. SULJE