Halvat kaupunkilomat

Prahaan, Berliiniin tai Lontooseen alle 300 eurolla – katso viikonlopun edullisimmat kaupunkilomat

Miltä kuulostaisi maisemanvaihdos hetkeksi pois kotimaan ailahtelevasta syyssäästä? Katso viikonlopun parhaat tarjoukset kaupunkilomille ja lähde seikkailulle sinulle uuteen kohteeseen tai tuttuun suosikkikaupunkiin!

Nauti viikonlopusta kaupunkilomalla

Älä anna syyssateiden masentaa, vaan vaihda viikonlopuksi maisemaa ja lähde kaupunkilomalle! Jos kaipaat pientä taukoa arjen rutiineihin ja piristystä alkavaan syksyyn, tutustu viikonlopun edullisimpiin matkatarjouksiin ja löydä matka juuri sinua kiinnostavaan kohteeseen.

Tällä hetkellä edullisesti pääsee lomailemaan esimerkiksi Lontooseen, Pietariin, Prahaan ja Berliiniin. Näihin kohteisiin saa viikonloppuloman jopa alle 300 eurolla. Hieman yli 300 euron budjetilla taas voi lähteä tutustumaan vaikkapa Varsovaan, Budapestiin, Pariisiin tai Roomaan.

Alla ovat koottuna tulevan viikonlopun parhaat kaupunkilomat ja edullisimmat lennot kaupunkikohteisiin. Etsi juuri sinua kiinnostavin tarjous ja tarkista ajankohtaiset hinnat. Kun löydät budjettiisi sopivan matkatarjouksen, kannattaa siihen tarttua heti, ettei joku muu ehdi varata kyseistä matkaa ensin.

Viikonlopun parhaat kaupunkilomat

Lähtö näille matkoille on Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina. Matkat sisältävät sekä lennot että majoituksen.

Halvat kaupunkilomat
Lontoo on kaupunkilomien klassikkokohde, johon pääsee nyt edullisesti lomailemaan viikonlopuksi.

Parhaat lennot kaupunkikohteisiin

Alla parhaat lentohinnat tulevan viikonlopun pidennetylle kaupunkilomalle. Lähtö Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina, jollei toisin mainita.

Koonnut: Minna Nurminen / Reissureppu.com
Kuvat: Istockphoto, Inka Khanji

Päivitetty: 12.9.2017

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia