Istockphoto
Halvat kaupunkilomat

Pariisiin, Lontooseen tai Berliiniin alle 300 eurolla – katso viikonlopun edullisimmat kaupunkilomat

Kaipaatko vaihtelua tavallisiin viikonloppusuunnitelmiin? Tänä viikonloppuna on oiva ajankohta lähteä edullisesti kaupunkilomalle, sillä vaihtoehtoja on niin klassikkokaupunkeja rakastaville kuin uusia kiehtovia kohteita etsiville.

Nappaa viikonlopulle edullinen kaupunkiloma

Oletko loman tarpeessa? Kaupunkiloma Euroopassa tarjoaa mahdollisuuden vaihtaa hetkeksi maisemaa ja täyttää viikonloppu ainoastaan sinua kiinnostavalla tekemisellä, olipa se sitten herkuttelua, shoppailua tai nähtävyyksien kiertelyä. Jos tämä kuulostaa houkuttelevalta idealta, tutustu tämän viikonlopun edullisimpiin kaupunkilomatarjouksiin!

Tuleva viikonloppu on mainio ajankohta lähteä kaupunkilomalle, sillä alle 300 euron matkabudjetilla pääsee moniin kiinnostaviin kohteisiin. Tällä hetkellä edullisimpia vaihtoehtoja viikonlopun kaupunkilomalle ovat esimerkiksi Riika, Varsova ja Praha. Myös moniin klassikkokohteisiin, kuten Lontooseen ja Pariisiin, voi löytää matkan alle 300 eurolla.

Alla ovat koottuna tulevan viikonlopun parhaat kaupunkilomatarjoukset ja edullisimmat lennot Euroopan kaupunkikohteisiin. Etsi juuri sinua kiinnostava tarjous ja tarkista ajankohtaiset hinnat. Kun löydät houkuttelevan matkan budjettiisi sopivaan hintaan, kannattaa se varata heti, sillä myös muut saattavat olla kiinnostuneita samasta matkatarjouksesta.

Ensi viikonlopun parhaat kaupunkilomat

Lähtö näille matkoille on Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina. Matkat sisältävät sekä lennot että majoituksen.

Parhaat lennot kaupunkikohteisiin

Alla parhaat lentohinnat tulevan viikonlopun pidennetylle kaupunkilomalle. Lähtö Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina, jollei toisin mainita.

Koonnut: Minna Nurminen / Reissureppu.com
Kuva: Istockphoto

Päivitetty: 14.11.2017

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia