Halvat kaupunkilomat

Pariisiin, Berliiniin tai Prahaan alle 300 eurolla – löydä viikonlopun edullisimmat kaupunkilomat

Unohda syksyn kiireet kaupunkilomalla! Katso tämän viikon parhaat tarjoukset kaupunkikohteisiin ja nappaa edullinen matka viikonlopuksi.

Vietä viikonloppu suositussa kaupunkikohteessa

Jos syksy on alkanut kiireiden merkeissä, ota hetkeksi pieni tauko ja vaihda viikonlopuksi maisemaa! Euroopasta löytyy kiinnostavia kaupunkikohteita jokaiseen makuun, ja vapaapäivät voit viettää vaikkapa ravintoloissa herkutellen, nähtävyyksiä kierrellen tai shoppaillen.

Tällä hetkellä alle 300 eurolla pääsee lomailemaan moniin suosittuihin kaupunkikohteisiin kuten Pariisiin, Berliiniin, Prahaan tai Kööpenhaminaan. Edullisia lentoja taas saa esimerkiksi Tukholmaan, Osloon ja Dubliniin.

Alla ovat koottuna tulevan viikonlopun edullisimmat kaupunkilomat ja halvimmat lennot Euroopan kaupunkikohteisiin. Tutustu tarjouksiin ja löydä juuri sinua kiinnostava matkakohde. Kun eteesi osuu edullinen matka, kannattaa se varata pian, etteivät hinnat ehdi nousta.

Ensi viikonlopun parhaat kaupunkilomat

Lähtö näille matkoille on Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina. Matkat sisältävät sekä lennot että majoituksen.

Halvat kaupunkilomat
Kööpenhamina on kiehtova kaupunkikohde lyhyen lentomatkan päässä, ja kaupunkiin voi usein päästä lomailemaan myös edullisesti.

Parhaat lennot kaupunkikohteisiin

Alla parhaat lentohinnat tulevan viikonlopun pidennetylle kaupunkilomalle. Lähtö Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina, jollei toisin mainita.

Koonnut: Minna Nurminen / Reissureppu.com
Kuvat: Istockphoto

Päivitetty: 26.9.2017

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia