Halvat kaupunkilomat

Nyt kaupunkilomalle alle 200 eurolla – löydä viikonlopun halvimmat matkatarjoukset

Työpäivät saa kulumaan nopeammin, kun on jotain mitä odottaa viikonloppuna. Katso siis viikonlopun kiinnostavimmat tarjoukset kaupunkilomille ja lähde lomalle jo loppuviikosta!

Viikonloppuna edullisesti kaupunkikohteisiin

Onko jo pitkään mielessäsi ollut joku Euroopan kaupunkikohde, jonka haluaisit ehdottomasti päästä kokemaan? Pistä viikonlopun suunnitelmat täysin uusiksi ja lähde toteuttamaan unelmasi! Tutustu viikonlopun parhaisiin matkatarjouksiin, joista varmasti löytyy kiinnostavia kohdevaihtoehtoja jokaiseen makuun.

Tällä hetkellä kaupunkikohteista halvin on Latvian pääkaupunki Riika, jonne pääsee edulliseen hintaan niin Helsingistä kuin Tampereeltakin. Muita edullisia matkakohteita viikonlopuksi ovat esimerkiksi Pietari, Varsova, Praha ja Berliini.

Alla ovat koottuna tulevan viikonlopun edullisimmat kaupunkilomat ja lennot kaupunkikohteisiin. Etsi juuri sinulle sopivin tarjous ja tarkista ajankohtaiset hinnat. Kun tiedät minne haluat lomailemaan viikonloppuna, varaa matkasi mahdollisimman pian, jotta hinnat eivät ehdi nousta.

Ensi viikonlopun parhaat kaupunkilomat

Lähtö näille matkoille on Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina. Matkat sisältävät sekä lennot että majoituksen.

Halvat kaupunkilomat
Berliiniin pääsee viikonloppuna edullisesti kaupunkilomalle, ja suositussa kohteessa riittää runsaasti kiinnostavaa nähtävää ja tekemistä.

Parhaat lennot kaupunkikohteisiin

Alla parhaat lentohinnat tulevan viikonlopun pidennetylle kaupunkilomalle. Lähtö Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina, jollei toisin mainita.

Koonnut: Minna Nurminen / Reissureppu.com
Kuvat: Istockphoto

Päivitetty: 4.10.2017

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia