Istockphoto
Varsova, Puola

Nauti syksystä kaupunkilomalla! Viikonlopuksi matkalle alle 200 eurolla

Nyt on aika alkaa nauttia syksystä! Helpoin tapa päästä ihanaan syystunnelmaan on lähteä kauniiden syyssäiden perässä matkalle.

Ihana viikonloppuloma piristää syksyä

Pimenevät illat ja kylmenevät säät saavat monet suomalaiset valittamaan syksystä ja käpertymään sisätiloihin. Syksy ei kuitenkaan välttämättä ole ankea vuodenaika, ja parhaiten siitä voikin nauttia kiinnostavissa matkakohteissa. Mitä jos viettäisitkin tulevan viikonlopun kaupunkilomalla?

Tällä hetkellä edullisia äkkilähtötarjouksia on saatavilla tulevalle viikonlopulle oikein mukavasti. Kaikkein halvimmat, Riikaan suuntautuvat kaupunkilomat maksavat alle 200 euroa, mutta jos matkabudjettia on sitä enemmän, pääsee viikonlopuksi esimerkiksi Osloon, Varsovaan, Berliiniin, Prahaan tai Milanoon.

Alta löydät koottuna tulevan viikonlopun parhaat kaupunkilomat. Katso listalta itsellesi parhaiten sopiva tarjous ja varaa matka heti, sillä syyspako Eurooppaan oon monen matkailijan mielessä.

Ensi viikonlopun parhaat kaupunkilomat

Unohda syksyn ankeus ja lähde matkaan! Lähtö näille matkoille on Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina. Matkat sisältävät sekä lennot että majoituksen.

Berliini, Saksa
Istockphoto
Berliinissä riittää lämmintä pitkälle syksyyn.

Parhaat lennot kaupunkikohteisiin

Alla parhaat lentohinnat tulevan viikonlopun pidennetylle kaupunkilomalle. Lähtö Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina, jollei toisin mainita.

Koonnut: Minna Nurminen / Reissureppu.com
Kuvat: Istockphoto

Päivitetty: 31.10.2017

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia