Istockphoto
Halvat kaupunkilomat

Matkalle edullisesti alle 200 eurolla – löydä viikonlopun halvimmat kaupunkilomat

Jos viikonlopun suunnitelmat ovat vielä auki ja haluat tehdä jotain tavallisesta poikkeavaa, tartu edulliseen matkatarjoukseen ja lähde kaupunkilomalle!

Vaihda viikonloppuna vapaalle kaupunkilomalla

Onko pimeä ja harmaa marraskuu mielestäsi vuoden raskainta aikaa? Varaa itsellesi vielä tälle viikolle kaupunkiloma, joka tuo piristystä arjen kiireiden keskelle ja auttaa jaksamaan kohti joulunaikaa!

Tällä hetkellä edullisin matkakohde kaupunkilomalle on Latvian pääkaupunki Riika, jonne saa matkoja alle 200 eurolla. Muita pienemmän budjetin kaupunkikohteita ovat esimerkiksi Varsova, Pietari, München ja Berliini. Myös klassikkokohteisiin, kuten Roomaan, Lontooseen ja Pariisiin, pääsee viikonlopuksi alle 300 eurolla.

Alla ovat koottuna tulevan viikonlopun edullisimmat kaupunkilomat sekä lennot Euroopan kaupunkikohteisiin. Etsi juuri sinulle sopivin matka ja tarkista ajankohtaiset hinnat. Kun löydät kiinnostavan tarjouksen, älä aikaile varauksen kanssa, sillä joku muukin saattaa olla katselemassa juuri samaa matkaa.

Ensi viikonlopun parhaat kaupunkilomat

Lähtö näille matkoille on Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina. Matkat sisältävät sekä lennot että majoituksen.

Halvat kaupunkilomat
Istockphoto
Latvian pääkaupunkiin Riikaan saa usein edullisia lomamatkoja viikonlopulle.

Parhaat lennot kaupunkikohteisiin

Alla parhaat lentohinnat tulevan viikonlopun pidennetylle kaupunkilomalle. Lähtö Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina, jollei toisin mainita.

Koonnut: Minna Nurminen / Reissureppu.com
Kuvat: Istockphoto

Päivitetty: 6.11.2017

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia