Hyppää sisältöön

Matkabloggaajat pekonijäätelön äärellä – reissusuunnitelmia ja kevään makuja!

Riikka Krenn
Riikka Krenn Päivitetty: 13.05.2015
Rantapallon ja Sokos Hotellien bloggaajailta kokosi matkabloggaajat Original Sokos Hotel Presidenttiin. Keväisen illan aikana saatiin brändäysvinkkejä, tutustuttiin ja vaihdettiin kuulumisia.

Tietoiskuja ja kuulumisten vaihtoa

Rantapallon ja Sokos Hotellin järjestämä ilta kokosi matkabloggajat Helsingin Original Sokos Hotel Presidenttiin tiistaina 12.5.2015.

Illan aikana Presidentin Sylvi-salissa kuultiin Rantapallon, Lumipallon ja Sokos Hotellien kesäkuulumiset. Matkabloggaajat saivat myös arvokasta tietoa Pienen Ideapuodin Tanja Holmbergiltä blogien brändäämisestä ja yritysyhteistyöstä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Illan odotetuin esiintyjä oli ammattilaisinstagrammaaja Konsta Punkka. Punkka kertoi oman inspiroivan tarinansa ja antoi vinkkejä siihen, kuinka sisällöntuottaja voi brändätä itsensä. Illan kruunasivat Presidentin keittiöhenkilökunnan loihtimat herkut sekä Keskuskadulle avautuneen jäätelöbaari Tötterön samettiset jäätelöt, joiden erikoiset maut sisälsivät varsin luovia vaihtoehtoja: muun muassa pekonia, parsaa ja gorgonzolaa.

Illanvietossa oli mukana noin kaksikymmentä bloggaajaa sekä Rantapallon, Lumipallon, Pallontallaajien ja Sokos Hotellien edustajia.

Bloggaajat vaihtoivat kuulumisia ja kertoilivat reissusuunnitelmistaan.
Vakiopuheenaihe matkabloggaajien tavatessa: tulevat reissusuunnitelmat.
Konsta Punkka oli illan odotetuin esiintyjä.
Instagrammaaja Konsta Punkka oli illan odotetuin esiintyjä.
Caminiton Sari ja Sergio maistattivat laadukkaita artesaanijäätelöitä. Erikoismaut pekoni, parsa ja gorgonzola puhuttivat pitkin iltaa.
Caminiton Sari ja Sergio maistattivat laadukkaita artesaanijäätelöitä. Erikoismaut pekoni, parsa ja gorgonzola puhuttivat pitkin iltaa.
Kaakaolla-blogin Aino ja Eetu, Lumipallon toimitusjohtaja Antti ja Rinnepesue-blogin Jorma maistelivat jäätelöitä ja kertasivat päättyneen laskukauden kohokohtia.
Kaakaolla-blogin Aino ja Eetu, Lumipallon toimitusjohtaja Antti ja Rinnepesue-blogin Jorma maistelivat jäätelöitä ja kertasivat päättyneen laskukauden kohokohtia.
Tarjolla oli ihania herkkuja kuten manchego-juustoa, grillattua parsaa ja Coppa-kinkkua.
Tarjolla oli ihania herkkuja kuten manchego-juustoa, grillattua parsaa ja Coppa-kinkkua.
Original Sokos Hotellin henkilökunta ilahdutti bloggaajia hyvällä palvelulla ja ruoalla.
Original Sokos Hotellin henkilökunta ilahdutti bloggaajia hyvällä palvelulla ja ruoalla.

Teksti: Anu Vaheristo
Kuvat: Anu Vaheristo, Inka Khanji

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Solo Sokos Hotel Helsinki

Helsingin kaupungin nimikkohotelli uudistui – tällainen on Solo Sokos Hotel Helsinki

Heymo 1

Tällainen on Sokos Hotellien uusi Heymo 1 -hotelli, missä et maksa ylimääräisestä

Suuri hotellihuone missä on iso sänky ja taustalla nojatuoli ja kakluuni

Helsingin klassikkohotellin remontti valmistui: tältä näyttää uudistunut hotelli Torni

Hotellihuoneen ovi, jossa älä häiritse -kyltti hauskalla tekstillä

Sokos Hotelsilta uusi hotellikonsepti – ensimmäinen Heymo-hotelli avattiin Espooseen

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja