Maailman huippukeittiömestarit Helsinki-Vantaalla
Helsingin tapahtuman teema on Travel Cuisine. Osallistujat luovat uusia menyitä annetuista raaka-aineista teemana idän ja lännen kohtaaminen. Teema yhdistää aasialaisen, eurooppalaisen ja amerikkalaisen keittiön monikulttuurisiksi kulinaarisiksi elämyksiksi.
Tavoitteena on saada huomiota Helsingille idän ja lännen ruokakulttuurien kohtauspaikkana. Järjestäjät haluavat erityisesti tuoda esiin tulevaisuuden matkailijan ruokamieltymykset.
Food & Fun sai alkunsa Islannissa vuonna 2000. Tapahtuma on järjestetty vuosittain Reykjavikissa ja sittemmin promootiotilaisuuksia on pidetty muun muassa Washingtonissa, Pietarissa ja Brysselissä. Food & Fun on huippujen ammattimainen, mutta rento kohtaaminen.
Tapahtuman tekee mahdolliseksi Finnairin ja Icelandairin yhteistyö. Sekä Suomi että Islanti toimivat luontevina idän ja lännen kulttuurin ja gastronomian kohtauspaikkoina. Muita yhteistyökumppaneita ovat Helsinki-Vantaan lentoasema, Helsingin kaupunki, Finnfacts, Suomen Ulkoasiainministeriö ja SSP Select Service Partner Finland Oy.
Lisätietoa: www.foodnfun.fi
Kuva: SXC