Halvat kaupunkilomat

Laita viikonlopun suunnitelmat uusiksi ja lähde kaupunkilomalle – tässä loppuviikon edullisimmat matkatarjoukset

Hemmottele itseäsi varaamalla loma mieluisaan kaupunkikohteeseen ja lähde rentoutumaan keskellä arjen kiireitä. Tästä löydät viikon edullisimmat tarjoukset kaupunkilomille!

Vietä viikonloppu kaupunkilomalla

Syyslomat pyörähtävät pikkuhiljaa käyntiin koululaisilla, ja tulevina viikkoina monet suomalaiset suuntaavatkin lomailemaan joko lämpimiin rantakohteisiin tai kiehtoviin kaupunkeihin. Vaikka sinulla ei olisikaan pitkää lomaa tiedossa, ei kannata masentua, sillä kaupunkilomalle voi lähteä myös viikonlopun vapaapäivinä!

Tällä hetkellä edullisimpia kaupunkilomakohteita ovat esimerkiksi Riika, Kööpenhamina, Berliini ja Praha, joihin pääsee lomailemaan reilun 300 euron matkabudjetilla. Koululaisten syyslomaviikkojen alkaminen näkyy myös viikonlopun matkojen hinnoissa, sillä kaupunkilomista klassikkokohteissa, kuten Pariisissa, Lontoossa tai Roomassa, joutuu maksamaan jo reilusti yli 400 euroa.

Alla ovat koottuna tulevan viikonlopun parhaat kaupunkilomatarjoukset ja edullisimmat lennot kaupunkikohteisiin. Tutustu tarjouksiin ja ajankohtaisiin hintoihin ja etsi juuri sinulle sopivin matka. Kun löydät matkan kiinnostavaan kohteeseen sopivalla hinnalla, kannattaa se varata pian, sillä edullisimmat tarjoukset myydään usein nopeasti loppuun.

Ensi viikonlopun parhaat kaupunkilomat

Lähtö näille matkoille on Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina. Matkat sisältävät sekä lennot että majoituksen.

Halvat kaupunkilomat
Budapest on helppo ja edullinen matkakohde, joka on tunnettu esimerkiksi kylpylöistä.

Parhaat lennot kaupunkikohteisiin

Alla parhaat lentohinnat tulevan viikonlopun pidennetylle kaupunkilomalle. Lähtö Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina, jollei toisin mainita.

Koonnut: Minna Nurminen / Reissureppu.com
Kuvat: Istockphoto

Päivitetty: 11.10.2017

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia