Istockphoto
Halvat kaupunkilomat

Kaupunkilomalle alle 150 eurolla – nämä tarjoukset houkuttelevat viikonloppuna matkalle!

Heitä hetkeksi hyvästit arjen kiireille ja lähde reissuun – tästä löydät parhaat hinnat viikonlopun kaupunkilomille!

Nyt pääsee halvalla kaupunkilomalle

Vaivaako matkakuume, mutta lomapäivät ja budjetti eivät tällä hetkellä riitä kaukolomaan paratiisirannoilla? Ei huolta, sillä tälle viikonlopulle saa kaupunkilomia moniin kiehtoviin kohteisiin niin edullisin hinnoin, että niitä on hankala vastustaa!

Halvin kaupunkilomakohde tällä viikolla on Pietari, jonne pääsee viikonlopuksi alle 150 eurolla. Muita edullisia matkakohteita ovat Berliini, Riika ja Praha, jotka kaikki ovat hintatasoltaan edullisia kaupunkeja kätevän lentomatkan päässä. Viikonloppuna voi saada matkan halvalla myös klassikkokohteisiin, sillä esimerkiksi Lontooseen ja Roomaan pääsee hieman yli 200 eurolla.

Alla ovat koottuna tulevan viikonlopun parhaat kaupunkilomat ja edullisimmat lennot kaupunkikohteisiin. Tutustu matkatarjouksiin ja valitse juuri sinulle sopivin. Kun houkutteleva vaihtoehto löytyy, kannattaa se varata pian, sillä joku muukin saattaa olla samojen edullisten matkatarjousten perässä.

Ensi viikonlopun parhaat kaupunkilomat

Lähtö näille matkoille on Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina, jollei tosin mainita. Matkat sisältävät sekä lennot että majoituksen.

Halvat kaupunkilomat
Istockphoto
Gdanskiin saa viikonlopuksi edullisia lentoja.

Parhaat lennot kaupunkikohteisiin

Alla parhaat lentohinnat tulevan viikonlopun pidennetylle kaupunkilomalle. Lähtö Helsingistä ensi perjantaina ja paluu maanantaina, jollei toisin mainita.

Koonnut: Minna Nurminen / Reissureppu.com
Kuvat: Istockphoto

Päivitetty: 6.2.2018

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia