Helsinki-Vantaan lentoasema

Joulutunnelmaa Helsinki-Vantaalla! Nämä elämykset voit kokea lentoasemalla ilmaiseksi

Joulua juhlistetaan näyttävästi myös Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Katso, mitä kaikkea lentomatkojen yhteydessä voi kokea.

Joulupukin vierailuja ja lentokentän oma paketointipalvelu

Joulun juhlinta ulottuu myös lentoasemille, ja Helsinki-Vantaan lentokentällä joulun tunnelmointi alkaa heti joulukuun alussa. Jouluvalot syttyivät jo reilusti ennen joulukuun alkua, mutta varsinainen jouluohjelma alkaa vasta 1. joulukuuta.

Helsinki-Vantaan lentoasemalla voi tavata itse Joulupukin, joka vierailee lentokentällä tervehtimässä matkustajia 1.–23. joulukuuta 2016. Lahjaideoita taas voi poimia terminaalissa kiertävästä lahjageneraattorista. Se auttaa valitsemaan sopivan lahjan lentoaseman valikoimasta.

Kiireen yllättäessä joululahjojen paketointi onnistuu vielä lentoasemalla, sillä kentällä on ilmainen paketointipiste koko joulunalusajan 1.–23. joulukuuta.

Lisäksi lentokentällä järjestetään muutamia kertoja viikossa open mic -tapahtumia, joissa kuka tahansa voi nousta lavalle ja luikauttaa joululaulun, lausua joulurunon tai vaikkapa kertoa omasta joulunajan suosikkimuistosta.

Katso video Helsinki-Vantaan lentoaseman joulutunnelmasta!

Lähde: Finavia
Kuva: Finavia / Pasi Salminen
Video: Youtube / Helsinki Airport

Päivitetty: 30.11.2016

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia