Helsinki-Vantaan lentoasema

Joko huomasit Helsinki-Vantaan uudet palvelut? Ajanvietepelit ja latauskaapit tekevät odotusajasta aiempaa mukavamman

Suomen suurimman lentoaseman tuoreet ajanvietepalvelut tuovat vapautta matkustajalle.

Aktiivinen odotusaika Helsinki-Vantaalla

Pitkä välilasku tai lentokoneen odotus Helsinki-Vantaan lentoasemalla sujuu jatkossa entistä mukavammin, sillä lentoasemalle on tuotu uusia ajanvietepelejä helpottamaan odotusta. Lisäksi kentällä on myös kolme mobiililaitteiden latauskaappia, jotka mahdollistavat vapaan liikkumisen lentoasemalla laitteiden lataamisen ajan.

Helsinki-Vantaan liikunnalliset ajanvietepelit tuovat mukavaa puuhaa lentokentälle, mutta tarjoavat myös mahdollisuuden kepeään liikuntaan lentoa odottaessa.

– Lentomatkustamiseen on nyt entistä helpompi liittää aktiivisuutta. Kun edessä on pitkä lento, odotteluajan voi istumisen sijaan käyttää myös liikkumiseen. Uusien toiminnallisten pelien ansiosta matkustajilla on mahdollisuus hauskalla tavalla lisätä liikuntaa, sanoo lentoasemanjohtaja Ville Haapasaari Finaviasta.

Marraskuussa 2016 lähtöportti 37:n alakertaan avattu pelialue tarjoaa matkustajien käyttöön kolme maksullista peliä: tanssi-, ilmakiekko- ja pöytäjalkapallopelit.

Matkustajien liikkumista edistävät myös lentoaseman kolme latauskaappia, joihin voi jättää puhelimen lataukseen ilman vahtia. Lukittavat latauskaapit mahdollistavat, ettei matkustajan tarvitse jäädä odottelemaan pistokkeen viereen puhelimen latautumista. Latauskaapit sijaitsevat lähtöporttien 13, 29 ja 34 luona.

Sekä ajanvietepelit että latauskaapit ovat lentoasemalla toistaiseksi vain kolmen kuukauden mittaisen pilottijakson ajan, jonka jälkeen niiden käyttöaste arvioidaan.

Lähde ja kuva: Finavia

Päivitetty: 29.11.2016

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (1 votes, average: 5,00 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia