Se olis kuulemma kevät

Siinä se Suomi-loma sitten meni. Enemmän tai vähemmän kipeenä. Mutta tulipahan koettua ainakin täydellinen hiljaisuuden hetki yksi päivä, hetki jota liian harvoin kokee. Mistään ei kuulunut yhtään mitään ääntä, ei kaukaista liikenteen melua, ei edes lintujen sirkutusta. Vain täydellinen hiljaisuus. Se on jotenkin hämmentävän kokonaisvaltaista, upottava, korvia huumaava. Siinä mieli oikeasti lepää.

Nyt olen takaisin Berliinissä, jotenkin outoa. Vähän sellainen olo, kuin olisin täällä vain käymässä. No, niinhän mä olenkin. Nyt pitäisi alotella muuttovalmistelut, hieman jo pakkaillakin. Tässä kuussa muutto takaisin Suomeen, sekin tuntuu oudolta, vaikka odotankin ihan hulluna. Menen takaisin vanhaan työpaikkaani, toisaalta jännittää mennä takaisin siihen vanhaan tuttuun, toisaalta se tuntuu uudelta alulta. Niin paljon odotan kyllä sitä, että työni mahdollistaa pitkät vapaat, mikä tarkoittaa siis reissaamista! Musta ei varmaan ikinä olisi ma-pe -arkityöhön, se tuntuu jotenkin todella kahlitulta.

Mutta joo, vielä on hommaa edessä. Tänään menen käymään Bürgeramtissa tekemässä uloskirjauksen. Sieltä saan lappusen, jonka avulla sopimukset pitäisi saada irtisanottua, sillä pystyn todistamaan että muutan ulkomaille. Muuttofirmaan pitäisi saada vielä yhteys ja sovittua muuttopäivä. Ja tietty se yks pikku juttu, eli kodin löytyminen Helsingistä. Noh, eiköhän tämä tästä…

Nyt täytyisi yrittää ottaa viimeiset ilot irti Berliinistä, käydä niissä kaikissa paikoissa, missä en ole kerennyt vielä käydä. Joku viikonloppu ajattelin matkustaa myös Leipzigiin Sannaa moikkaamaan, kunhan löytyy sopiva rakonen. Kohta varmaan huomaan, että maaliskuu meni jo ja mitään en kerennyt tehdä, tyypillistä.

Berliiniin kerkesi kuulemma tässä reilun viikon aikana tulla kevät.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply