Still alive

Täällä tauti edelleen jatkuu… Olen nyt kohta viikon pysytellyt sisätiloissa, kaipais jo raitista ilmaa.

Eilen kävin lääkärissä ja selvisi siinä myös, että täällä on systeemi, että 35-ikävuodesta eteenpäin, voi kahden vuoden välein (mikäli nyt ymmärsin oikein) käydä tutkituttamassa itsensä kunnolla. Tarkoituksena siis ennaltaehkäistä/-seuloa vakavia sairauksia. Sinänsä fiksua, halvemmaksihan tuo yhteiskunnalle tulee, kuin niiden pitkälle edenneiden vakavien sairauksien hoitaminen. Varattiin mulle sit aika laajoihin verikokeisiin.

Pää on aika tyhjä tämän makoilun myötä, mitään fiksua en oo saanut aikaiseksi näinä päivinä.

Uusi vuosi tosiaan hurahti sängynpohjalla. Rakettien pauke oli aivan jäätävä! Yöllä olin ihan varma, että joku kohta ampuu raketin ikkunastani sisään. Mutta ei, niin ei onneksi käynyt. Pahin paukuttelu kesti viisi päivää, oli erittäin rattoisaa olla sairaana kotona kaikki nämä päivät ja kuunnella sitä jyskettä. Onneksi se on nyt ohi!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply