Hyvä viikonloppu

Viime viikko tuntui matelevan ihan huolella. Odottelin kovasti perjantaita, jolloin ystäväni Suomesta tuli käymään. Aika vain kului tietenkin aivan liian nopeasti. Perjantaina suuntasimme illalla 1990 Vegan Livingiin, joka on aasialainen vegaaniravintola Friedrichsainissa. Paikassa on esim. erilaisia pieniä bowleja, joita kasaamalla saa oivan annoksen. Yleensä bowleja vaan tulee nälissään tilattua ihan liikaa… Onneksi loput voi aina ottaa mukaan.

Lauantaina suuntasimme brunssille vegaaniravintola Koppsiin. Tälle brunssille erittäin vahva suositus! Ehkä paras syömäni brunssi ikinä. Hämmentävintä oli vegaaninen munavoi, joka maistui aivan ”aidolle tavaralle”, koostumus ja suutuntumakin oli aivan kuin oikeassa munavoissa (mitä nyt näin vuosien jälkeen muistan). Jos ei tietäisi sen olevan vegaanista, olisi kyllä jäänyt syömättä, sen verran epäilyttävää se oli 😄 15€ tästä brunssista ei todellakaan ollut liikaa, taivaallinen kokemus!

Illalla ohjelmassa oli Suomibändin tukemista, eli menimme The Rasmuksen keikalle. Oli huippua nähdä pojat keikkailemassa, silloin 15-20 vuotta sitten tuli kyseisen bändin levyt kulutettua loppuun ja keikoilla tuli paljon pyörittyä. Bändi toimi meille suurena inspiraationa musiikin saralla, en usko että ilman Rasmusta olisimme mm. aikoinaan perustaneet omaa bändiä. Oli siis mahtavaa päästä pitkästä aikaa näkemään pojat livenä. Onneksemme soittivat myös aika paljon vanhoja biisejä – uusimpia kun ei ole niin tullut kuunneltua. Keikka oli vanhaan tuttuun tapaan energinen ja poikien välinen kemia näyttää edelleen toimivan aivan loistavasti, näyttävät nauttivan duunistaan edelleen. Hyvä mieli jäi 😊

Sunnuntaina oli jäätävän kylmä päivä, mutta suuntasimme kuitenkin Mauerparkkiin, jossa tuntui olevan taas puoli Berliiniä. Mauerparkissa on siis sunnuntaisin aina kirppis, katuruokaa, sekä bändejä soittelemassa. Kiersimme kirppisalueen läpi ja kuuntelimme hetken kaverini bändiä. Kun kylmyys ja nälkä alkoi ottaa vallan, suuntasimme Papa No -nimiseen paikkaan syömään. Syönnin jälkeen oli perinteinen karaokeilta. Eli menimme Monster Ronso’s Ichiban karaoke-baariin. Paikan ideana on vuokrata ryhmälleen oma koppi (sunnuntaisin klo 19-22 puoleen hintaan), joten laulamaan pääsee niin paljon kuin sielu sietää. Tällä kertaa se sieti kavereilleni 7 tuntia, itse lähin pari tuntia aiemmin pois 😂 yleensä biiseistä tulee koluttua kaikki 2000-luvun alkupuoliskon suosikkibändit, mm. Linkin Parkit (R.I.P. Chester), Papa Roachit, Kornit, mitä näitä nyt oli. Sen aina huomaa kurkustaan, joka on aina seuraavana päivänä kipeänä karjumisesta. Usein myös kyljet ovat samasta syystä arkoina…

Maanantai keskitettiin pelkästään shoppailulle ja tänään käytiin vielä syömässä ulkona. Tällä kertaa paikkana toimi Ryong, joka oli kivan oloinen paikka sekin. Huomisesta alkaisi taas arki, ainakin ensi viikkoon asti, jolloin saan seuraavat vieraat 😊

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply