Ubudin apinametsä

The Sacred Monkey Forest Sanctuary -apinoiden valtakunta.

Meinasin ensin jättää tämän paikan välistä (jollain tapaa vähän pelkään apinoita ja jollain tapaa ärsyttää lähes kaikki eläinvetoset turistikohteet). Onneksi en kuitenkaan jättänyt, sillä metsä oli todella kaunis ja apinoita ei tarvinnut pelätä kun noudatti opastuksia.

Yllätyin kuinka useat turistit ruokkivat kiellosta huolimatta banaaneilla apinoita, jopa osa paikan henkilökunnnasta näytti oikein innostavan tähän! Itse ei tekisi millään mielin ottaa riskiä apinan raapaisusta tai puraisusta. Näitä kyltin ohjeita noudattaen sai onneksi kulkea ihan rauhassa metsässä.

Metsä oli todellinen apinoiden valtakunta, mutta hieno paikka ilman apinoitakin. Puut olivat kauniita, ihania köynnöksiä, sammaleen peittämiä patsaita, hindutemppeleitä. Täällä olisi vierähtänyt helposti useampi tuntikin ihmetellessä, ihastellessa ja valokuvatessa viidakkoa. ja niitä apinoita.

Apinametsä on yksi Balin suosituimmista turistikohteista. Eli muutamaan muuhunkin turistiin kannattaa varautua.

Ajantasaiset tiedot sisäänpääsyajoista ja -maksuista kannattaa tarkistaa paikan sivuilta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *