Bloggaajan esittely

” Once you have traveled the voyage never ends but is played out over and over again in the quietest chambers. The mind can never break off from the journey.” -Pat Conroy-

Maailma on uskomattoman kaunis. Sanat eivät riitä kuvailemaan, miten kiitollinen olen siitä etuoikeudesta, että olen saanut matkustaa ja nähdä mitä upeampia paikkoja ympäri maailman. Haluan nähdä vielä lisää, paljon lisää. Lopulta sillä ei kuitenkaan ole merkitystä, miten paljon ehdin näkemään tai montako kohtaa bucket listiltäni rastittamaan. Elämä itsessään on matka ja jokainen päivä on merkityksellinen. Olen oppinut nauttimaan pienistä hyvistä hetkistä ihan uudella tavalla, lähellä ja kaukana. Ihmiset ovat tulleet päivä päivältä tärkeämmiksi enkä usko, että on olemassa suurempaa seikkailua, kun sitoutuminen läheisiin ihmisiin.

Tällä hetkellä asun Helsingissä ja työskentelen viestintäalan freelancerina. Sydämeni siis sykkii erityisesti kirjoittamiselle ja matkustamiselle ja tästä yhtälöstä tämä blogi sai alkunsa tammikuussa 2012 kolmen vuoden aktiivisen bloggaamisen jälkeen. Huomasin tuolloin, että sydämeni palaa reissuaiheille eniten ja niin muut blogiprojektit saivat jäädä.

Kiitos, että vierailit blogissani.

-Mirka-