3 asiaa, jotka menivät hyvin keskiviikkona

Yksi Joyllan valmennuksen myönteisyyteen liittyvistä tehtävistä oli miettiä joka ilta kolme hyvin mennyttä asiaa ja kirjata ne ylös mahdollisimman tarkasti. Pistetään homma testiin tässä julkisesti samoin tein!

1. Vauvaihminen ei itkenyt sirkustreeneissä yhtään. Tyyppi tuppaa olemaan joskus vähän herkkis kodin ulkopuolella, ja ekat vauvasirkustelut olivat vähän vaikeita, mutta sitkeästi ollaan käyty totuttelemassa ja se alkaa kantaa hedelmää.

2. Myös 4-vuotias oli koko päivän tosi kivalla tuulella. Pukemiset, syömiset, iltatoimet ja muut siirtymiset sujuivat ja oli muutenkin hirmu mukavaa. Yökylä mumulassa tekee hyvää sekä pojalle että äidille! Kun on hetken saanut hengähtää pelkän vauvan kanssa, on helpompi pysyä itse kärsivällisenä ja hyväntuulisena, jolloin lapsikaan ei äidy kenkkuilemaan.

3. Varaslähtö uppoutumiseen. Rohkaistuin julkaisemaan Facebookissa asioita, joita haluaisin tehdä elämässäni enemmän, ja kyseinen julkaisu saattoi poikia ainakin pari kiinnostavaa projektia, joihin paneutua.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply