Home Mediakortti & yhteistyöt

Mediakortti & yhteistyöt

Mediakortti PDF-muodossa -> Mediakortti


Kaiken takana on…

…Outi, 32-vuotias yhden lapsen (03/2017) äiti. Matkaseurueeni koostuu useimmiten lapsesta ja miehestäni, ja tätä nykyä matkustuskohteet pyritään valitsemaan lapsiystävällisesti. Olemme silti rohkeita seikkailunjanoisia matkailijoita, eikä pelätä lähteä pois mukavuusalueeltamme, mutta turvallisuudesta ei tingitä.

 


Matkustuskipinä iski…

…vuonna 2005 kuukauden Meksikon reissulla, mutta lopullisesti addiktoiduin reissaamiseen vuonna 2011 Kaakkois-Aasiassa. Aasiassa olen viettänyt yhteensä 5 kuukautta: Intia, Nepal, Malesia, Indonesia, Laos, Kambodia ja Thaimaa. Palo takaisin Aasiaan on kova. Euroopan maista Espanja on sytyttänyt sydämeni, ja sinne uskon palaavani aina uudelleen ja uudelleen.

 


Blogin lukijakunta…

…koostuu suurimmaksi osaksi 25-34 –vuotiaista naisista. Aktiivisia käyttäjiä blogilla on noin 2500/kuukausi ja sivun katseluita noin 4000/kuukausi (11/2017-12/2017). Blogi on perustettu vuonna 2011.


Sosiaalinen media…

…on tärkeä työkalu blogissani. Eniten liikennettä tulee Facebookin kautta,  Instagram päivittyy sen sijaan useimmin.

Seuraajia eri Some-kanavissa:

Facebook 229: @maaquzuu

Instagram 524: @outimoi

Twitter 202: @maaquzuu


Blogin tavoite…

…on levittää hyvää mieltä ja reissukipinää, elämyksiä ja vinkkejä lukijoille, sekä käytännön infoa erityisesti vauva/lapsimatkoja ajatellen. Metsästän myös sitä maailman parasta hotellikylpyä, jonka luulen vielä joskus tulevan vastaan. Hyvä ruoka ja juoma ovat reissujeni kohokohtia.


Haaveilen…

…että voisin joskus matkustaa enemmän polkupyörän selässä. Ja haaveet tietenkin mahdollisimman aktiivisesta reissuelämästä elävät noin ylipäänsä jatkuvasti mielessä.

Yhteistyöt:

Scandic Hotels: Scandic Hotel Paasi

Original Sokos Hotel Viru: Suomi 100-teemahuoneet

Solo Sokos Hotel Estoria: Solo Sokos Hotel Estoria- melkein viiden tähden hotelli

Solo Sokos Hotel Estoria ja Ravintola Merineitsi: Ravintola Merineitsin kabareeillallinen – Viro 100-juhlavuosi värikkäissä kansissa

Fiskars Wärdhuset: Suomen vanhin majatalo

Yogaia&Manduka: Joogat mukaan matkalle

Matkamessuilla bloggaajana vuonna 2016, 2017, 2018

Julkaisu Kotiblogit-lehdessä

[email protected]

 

kotiblogitparisrio_blogger_partnerMatka_Bloggaaja_logo16