Turku-vinkki sunnuntaille: Ilmaiseksi huonepakoon

Tulevana sunnuntaina eli 5.11. on tarjolla ihan mieletön mahdollisuus kaikille pakopeleistä kiinnostuneille!

Mikäli pakopeli ei ole tuttu juttu, tässä homman idea lyhyesti. Pieni ryhmä, yleensä 2-6 tyyppiä, laitetaan tunniksi lukittuun huoneeseen, josta he yrittävät päästä ulos tuon tunnin aikana. Huoneessa tehdään erilaisia tehtäviä, jotka johdattavat ryhmän kohti loppuratkaisua ja ulos huoneesta. Tehtävät vaativat usein loogista ja luovaa päättelykykyä sekä ryhmätyötaitoja. Pakohuoneella on aina jokin teema, joita riittää laidasta laitaan. Itse olen vieraillut esimerkiksi laboratoriossa, mielisairaalassa, metsästysmökissä ja temppelissä.

Jonkun mielestä huoneeseen lukitseminen saattaa kuulostaa ahdistavalta, mutta sitä se ei ole. Huonepako on ryhmätyöskentelyä ja onnistumisen riemua parhaimmillaan. Jos huoneessa kuitenkin ahdistaa, on peli mahdollista puhaltaa poikki milloin tahansa.

Mikä tämä upea mahdollisuus Turussa sitten on? No, ilmainen pakopeli tietysti. Kuulostaako liian hyvältä? Tähän on pakko olla koira haudattuna, ajattelet.

Et ole väärässä.

CLU TKU järjestää sunnuntaina Finnish Nightmare Experiencen. Jokaisen suomalaisen painajainen on tulla lukituksi samaan huoneeseen tuntemattomien kanssa, ja juuri siitä tässä onkin kyse. Pelaamaan pääsee ilmaiseksi, mikäli saapuu paikalle yksin ja suostuu menemään pakohuoneeseen ennestään tuntemattomien kanssa. Huoneet täytetään saapumisjärjestyksessä. Paikalle voi toki saapua myös kaverin kanssa, kunhan suostuu menemään eri huoneisiin.

Jos siis kalenteri ammottaa ensi sunnuntaina tyhjyyttään ja pakopelit kiinnostaa, lähde ihmeessä kokeilemaan suomalaisen painajaista. Osana valtakunnallista peliviikkoa toteutettu tapahtuma järjestetään 5.11. klo 13-21. Pakohuoneita on kolme, joten ei haittaa, vaikka olisi jonkin CLU TKU:n peleistä jo käynyt. Yleensä pakohuoneisiin ei ole ikärajaa, mutta tämän tapahtuman ikäraja on 18 vuotta.

CLU TKU sijaitsee kävelykadulla osoitteessa Yliopistonkatu 23 A. Lisätietoja tapahtuman Facebook-sivulla.

Onko pakopelit tuttuja? Entä uskallatko lähteä pakoilemaan tuntemattomien kanssa?

 

Blogia voi seurata nyt Bloglovinissa: Follow my blog with Bloglovin

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply