Vuoden lentoasema

Vaasa kahmaisi lentoasemapalkinnon – tässä on vuoden 2017 lentokenttä

Vuoden lentoasema -valinnassa painoi tällä kertaa asiakaspalvelu.

Vaasassa odotetaan lentoliikenteen kasvua

Vaasan lentokenttä on valittu vuoden 2017 lentoasemaksi, kertoo Finavia. Suomen viidenneksi suurin lentoasema sai kiitosta muun muassa kehitystyöstä ja palveluasenteen parantumisesta.

Finavian toimitusjohtaja Kari Savolaisen mukaan Vaasan lentoasemaa on johdettu systemaattisesti ja erityisesti menneen vuoden aikana lentoasema on ottanut suuren harppauksen eteenpäin. Muun muassa lentoaseman toimintakulttuuri on kehittynyt tavoiteltuun suuntaan.

– Lentoasema on olemassa asiakkaitaan eli matkustajia ja lentoyhtiöitä varten. Mittaamme asiakastyytyväisyyttä säännöllisesti ja olemme huomanneet, että positiivista palautetta ropisee aikaisempaa enemmän. Työ palveluasenteen parantamiseksi kantaa siis hedelmää, Savolainen toteaa.

Vaasan lentoasemalla oli vuonna 2016 yhteensä 288 520 matkustajaa, mikä osoitti 2,2 prosentin kasvun edellisvuoteen verrattuna. Kasvua odotetaan myös tänä vuonna muun muassa tihenevien liikenneyhteyksien myötä, kun SAS lisäsi maaliskuussa lentoja Vaasasta Tukholmaan.

– Vaasalaiset saavat olla ylpeitä lentoasemastaan, joka on alueensa elinkeinoelämälle ja asukkaille tärkeä linkki matkalla Helsinkiin, Tukholmaan ja muihin kansainvälisiin kohteisiin, Savolainen sanoo.

Finavia on nimennyt vuoden lentoaseman vuodesta 1990 lähtien. Viime vuonna vuoden lentoasemaksi valittiin Oulun lentokenttä.

Lähde ja kuva: Finavia

Päivitetty: 22.5.2017

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (1 votes, average: 4,00 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia
Huom! Palvelun käyttöehdot ovat uudistuneet. Katso uudet käyttöehdot täältä.
SULJE