Pakkaa tennispallo mukaan pitkälle lennolle

Tämä yllättävä tavara jokaisella lentomatkustajalla pitäisi olla mukana – voi tehdä matkasta helpomman

Yksinkertainen apuväline saattaa tehdä pitkästä lennosta huomattavasti miellyttävämmän.

Sujauta tennispallo laukkuun pitkälle lennolle

Kokeneilla matkailijoilla on usein muutamia pakollisia tavaroita, jotka on aina pakattava mukaan pitkälle lennolle – oli se sitten niskatyyny tai iso huivi, jota voi tarvittaessa käyttää vaikka peittona ilmastoinnin puhaltaessa liian voimakkaasti. Tennispallo ei kuitenkaan ole kovinkaan monella ensimmäisenä pakkauslistalla.

Seuraavalla lennollasi harkitse pakkaavasi käsimatkatavaroihin tennispallo, suosittelee ortopedisellä klinikalla Lontoossa työskentelevä kirurgi Ali Ghoz. Veritulppariskin ja turvotuksen lisäksi pitkät lennot saattavat aiheuttaa lihaskipuja.

– Hieronta tennispallon avulla helpottaa verenkiertoa. Voit myös käyttää käsiäsi ja hieroa lihaksia nilkoista ylöspäin, sanoo Ghoz.

Lääkäri suosittelee lentomatkustajia käyttämään tennispalloa tyypillisiin kipukohtiin, joihin kuuluvat esimerkiksi jalkapohjat ja alaselkä.

Ghoz muistuttaa, että pieni kävely tai jumppaliikkeet matkustamossa ovat ehdottomia ohjelmanumeroita pitkillä lennoilla. Vettä kannattaa juoda runsaasti, sillä asianmukainen nesteytys auttaa myös lihaksia selviämään lennosta kunnialla.

– Pitkällä lennolla kannattaa välttää vahvoja alkoholijuomia. Muista käyttää lentosukkia, ja jos mahdollista, varaa ylimääräisellä jalkatilalla varustettu paikka jumppaliikkeitä varten.

Ghoz muistuttaa myös mukavan istuma-asennon ja miellyttävien vaatteiden tärkeydestä.

Oletko lähdössä pitkälle lennolle? Katso täältä helpot jumppaohjeet, jotka tekevät matkasta mukavamman!

Lähde: Daily Star
Kuva: Inka Khanji

Päivitetty: 16.3.2017

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (4 votes, average: 2.00 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia