Dubain lentoasema

Taas uusi ennätys Dubaihin – lentoasemalle maailman nopein ilmainen wifi-yhteys

Aika kuluu jatkossa huomattavasti mukavammin Dubain lentoaseman uuden nopean wifi-yhteyden myötä.

Yhteys käyttöön yhdellä klikkauksella

Langaton wifi-yhteys on nykyisin palvelu, jonka matkustajat olettavat olevan saatavilla ilmaiseksi kaikilla suurilla lentoasemilla. Yhteyksissä on kuitenkin usein huomattavia puutteita: se on joko todella hidas tai yhteyden käyttö on rajoitettu.

Maailmanennätyksistä tuttu Dubai haastaa nyt muut kaupungit uudella aluevaltauksella, sillä kaupungin lentoasemilla on nykyisin tarjolla maksutta maailman nopein ilmainen langaton verkkoyhteys. Jopa sadan megabitin sekuntivauhtia toimiva yhteys takaa, että esimerkiksi valokuvien lataamista ei tarvitse juuri odotella Dubain lentoasemilla.

Yhteyden tunnistaa helposti, sillä siihen viitataan hauskalla WOW-fi-nimellä. Sen käyttö ei vaadi rekisteröitymistä, joten lentokentällä vierailevat matkustajat saavat yhteyden kätevästi käyttöön.

– WOW-fin avulla matkustajat saavat käyttöönsä jopa sadan megabitin sekuntivauhtia toimivan yhteyden ja voivat ladata lentoasemalla ollessaan nopeasti sähköpostit, kuvat, videot ja sosiaalisen median päivitykset, sanoo Dubain lentoaseman tekniikasta vastaava Michael Ibbitson.

Yhteys on ollut testikäytössa kahden kuukauden ajan, minkä aikana noin sata tuhatta Dubain lentoasemalla vieraillutta matkustajaa on käyttänyt WOW-fi-yhteyttä.

Lähde: Gulf News
Kuva: Dubai Airport

Päivitetty: 17.3.2017

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (1 votes, average: 5,00 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia