New York, Yhdysvallat

Onko tässä halvin lento Suomesta Yhdysvaltoihin? Norwegianin uuden reitin myötä Helsingistä New Yorkiin alle sadalla eurolla

Suomesta on nyt mahdollista matkustaa aiempaa edullisemmin Yhdysvaltoihin.

Halvin lentoreitti sisältää yhden koneenvaihdon

Euroopasta Yhdysvaltoihin suuntautuvien lentoreittien hintakilpailu käy kovana lentoyhtiöiden välillä, ja sen vaikutus tuntuu myös lentomatkustajien lompakoissa. Hintakilpailun myötä saatavilla on aiempaa halvempia lentoja, ja kesällä 2017 avattavien uusien reittien myötä Yhdysvaltoihin voi matkustaa edullisemmin kuin koskaan aikaisemmin.

Halpalentoyhtiö Norwegian lanseeraa kesällä 2017 kymmenen uutta lentoreittiä Yhdysvaltain itärannikolle New Yorkiin, Bostoniin ja Uuden-Englannin alueelle Irlannista, Pohjois-Irlannista ja Skotlannista. Samalla se tuo aiempaa edullisemmat reitit myös suomalaisten saataville, sillä Norwegian liikennöi Helsingistä toisinaan hyvin edullisesti Irlannin pääkaupunkiin Dubliniin.

Uusia transatlanttisia lentoja markkinoidaan koko Euroopan edullisimpina, ja jo myynnissä olevan Dublin–New York -reitin yhdensuuntaisten lentojen hinnat alkavat 69 eurosta. Norwegianin lennot Helsingistä Dubliniin maksavat halvimmillaan 29 euroa, joten jatkossa Suomesta on ainakin teoreettinen mahdollisuus päästä New Yorkiin alle sadalla eurolla.

Uusien lentoreittien liikennöinti alkaa kesä–heinäkuussa 2017, ja esimerkiksi ensimmäiset lennot Dublinista New Yorkiin lennetään 1. heinäkuuta 2017. Samalla yhtiö ottaa käyttöön uudet Boeing 737 MAX -koneet.

Norwegianin uudet Yhdysvaltain-lennot liikennöivät suurten lentoasemien sijaan pienille kentille, ja muun muassa New Yorkin -lennot liikennöivät Stewart International Airport -asemalle. Se sijaitsee New Yorkin kaupungin pohjoispuolella, noin 90 minuutin matkan päässä Manhattanilta.

>> Löydä halvat lennot New Yorkiin Rantapallon lentohaun avulla!

Teksti: Inka Khanji
Kuva: Flickr / Ted McGrath

Päivitetty: 24.2.2017

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (3 votes, average: 3,00 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia